20 minuters yoga för nybörjare

Guide, Yoga Sugen på yoga men aldrig kommit för att testa. Följ den här videon för nybörjare och få ett smakprov på vad alla yogafans snackar om.

Har påskgodis och långa familjemiddagar avlöst varandra de sista dagarna? Lugn, du är långt ifrån ensam. Nu går dock helgen och ledigheten mot sitt slut – dags att sätta fart på kroppen igen. Som extra inspiration rekommenderar vi att följa den här videon.

Du liksom alla andra har antagligen hört så mycket om yoga att det nästan står dig upp i halsen. Det finns dock en anledning till allt påhejande av denna ålderdomliga utövning. Det får de allra flesta att må riktigt bra!

Om du inte har testat på yoga förut är den här 20 minuter långa videon perfekt som en lugn introduktion. Kör du redan yoga kan du kanske lära dig något nytt. Det här passet är dessutom perfekt som en mjukstart efter en sockerstinn helg.

Lägg dig ner på golvet hemma, helst på en matta eller kanske på ett liggunderlag. Skulle du ha en yogamatta som blivit liggande efter ett tidigare försök att prova på yoga så rekommenderas självklart den. Slå på videon och följ rösten och rörelserna. Tempot är lågt och du ges tid att hitta balans och de rätta rörelserna. Misströsta inte om någon rörelse är lite svår för dig. De kan ta tid att bemästra.

Lycka till!

Kategori
Du kanske gillar