Karin Rahm

Rihanna + Puma = sant

Rihanna + Puma=Sant Foto: Puma

Rihanna + Puma = Sant Foto: Puma

Nu är det officiellt att Rihanna och Puma ingår ett samarbete. Förutom att vara ambassadör för Pumas träningslinje för kvinnor kommer hon också att inta positionen som Creative Director. Sedan tidigare ser vi stora stjärnor som Usain Bolt och Mario Balotelli i Pumas stall.

Enligt uppgift ska Rihanna haft sitt första möte med Pumas designteam på huvudkontoret i Tyskland för bara några dagar sedan och de första skisserna väntas påbörjas i januari.

Kontraktet sägs vara skrivet på flera år och kommer beröra både kläder och skor i träningskollektionen och förutom att ta fram plagg med den klassiska Pumalooken kommer Rihanna även ge avtryck på delar av kollektionen med sin egna edgy stil.

– Att ha signat Rihanna är ett fantastiskt steg för Puma, säger Bjørn Gulden, Pumas chief executive officer. Hennes profil, karisma, individualitet och ambition – alla dessa faktorer gör henne till den perfekta ambassadören för Puma. Med en redan stark porfolio inom fotboll, löpning och motorsport saknades bara en inspirerande partner inom kvinnlig träning. För oss var Rihanna ett naturligt val och vi är överväldigade över att ha henne som partner. Vi ser verkligen fram emot vad som komma skall.

För Rihanna är det inte första kontakten med modebranschen. Hon har flera lyckade samarbeten sedan tidigare med stora namn som River Island, MAC, Giorgio Armani, Balmain och Gucci.

– Det är roligt att hitta ett märke som firar styrka och individualitet. Jag kunde inte tänka mig en bättre partner att samarbeta med som creative director, säger Rihanna om samarbetet med Puma.

Jag älskar Rihannas egna uttryck och vågade stil och tror att det här samarbetet kommer lyfta Pumas damkollektion. I början av januari börjar hon skissa på mina framtida träningsoutfits.

Återkommer med sneak peeks så fort jag kan!

Foto: Puma

Foto: Puma

Kategori
Du kanske gillar