Rawness Shop

Nyheter, Stil, Wear Köp träningskläder från bland andra Nike, Adidas by Stella McCartney, Rag & Bone och Falke i nylanserade Rawness Shop.

Rawness Shop lanseras nu i en första version där vi tillsammans med svenska Apprl erbjuder träningskläder från några av världens ledande designers och återförsäljare.

I Rawness Shop hittar du varumärken som Nike, Karl Lagerfeld, Christopher Kane, Duffy, adidas by Stella McCartney, Rag & Bone, Falke, m.fl hos återförsäljare som Net-A-Porter, Asos och Mr Porter för att nämna några.

nikelab-long-sleeve

I nästa steg kommer vi att tillföra ytterligare ledande återförsäljare inom exempelvis renodlad outdoor, fitness, streetwear och träning med utvalda kläder och accessoarer som passar just din aktiva livsstil.

NikeLab

För oss handlar en aktiv livsstil inte bara om att träna rätt och äta hälsosamt utan också om att göra det med stil. Idén bakom Rawness handlar till stor del om att vi gärna tränar på gym, springer, cyklar, simmar, klättrar, kör cross-fit, gör yoga och mediterar… samtidigt som vi också har på oss snygga kläder och accessoarer – vilket vi tror att du också vill. Vi använder gärna plagg som får oss att känna den där extra peppen och viljan att sticka ut i spåret när det är som jobbigast. Med det sagt är vi också måna om att att all konsumtion ska göras med måtta och respekt för naturen.

Vi hoppas du får mycket nöje, happy shopping!

Du kanske gillar