Bang's Blogg

Färgsprakande nyheter från Casall

Färgsprakande Casall

Just nu pågår Casall’s tights kampanj #onlyyourexpression med supermodellen Nykhor Paul i spetsen. Tillsammans kommer det också en rad riktigt sköna träningsplagg i häftiga färger och givetvis väldigt många snygga tights att spana in sig på.

Se kampanjen och resten av höstens sköna plagg från Casall AW15 här!

Vindjacka i feminin design med huva, gjord i ett tunt, vävt material. Meshpaneler för ventilation, reflextryck, elastiska ärmavslut nederkant, dragsko i luva och i nederkant. Perfekt till blåsiga löpardagar.

Casall puls running jacket 999SEK Vindjacka i feminin design med huva, gjord i ett tunt, vävt material. Meshpaneler för ventilation, reflextryck, elastiska ärmavslut nederkant, dragsko i luva och i nederkant. Perfekt till blåsiga löpardagar.

Casall Iconic sports bra 449SEK Lämpar sig för både hög- och lågintensiv träning. Casall's ikoniska bästsäljare ger utmärkt stöd och kommer i en mängd olika färger. Brottarrygg designen på Casall Iconic Sport BH garanterar en bekväm passform och rörelsefrihet. Detta är verkligen en allround sportbehå som levererar.

Casall Iconic sports bra 449SEK Lämpar sig för både hög- och lågintensiv träning. Casall’s ikoniska bästsäljare ger utmärkt stöd och kommer i en mängd olika färger. Brottarrygg designen på Casall Iconic Sport BH garanterar en bekväm passform och rörelsefrihet. Detta är verkligen en allround sportbehå som levererar.

Casall Split 7/8 tights 599SEK 7/8 tights i kontrastfärger med inovativ och sportig design, gjord av ett material med skimrande effekt som förstärker den feminina looken. Tightsen har en bred linning och fina skärningar och är perfekta för all slags gymträning.

Casall Split 7/8 tights 599SEK
7/8 tights i kontrastfärger med inovativ och sportig design, gjord av ett material med skimrande effekt som förstärker den feminina looken. Tightsen har en bred linning och fina skärningar och är perfekta för all slags gymträning.

Kategori
Du kanske gillar