Fit Femme

Weekend essentials

Den här helgen innefattar följande…

… skidåkning till maximum. På den här orten ovan. Min favoritplats när det gäller pow-wow och alpin träning. Nära till hemmet också – på blott 25 minuter är jag där…

1932226_899942616694732_3485483731117073704_n

Mys och lek med de här grabbarna står naturligtvis också på spel. Nicolas, som fyller två år i slutet på mars, ska även han på skidor under helgen. Vi har börjat tidigt med att träna honom inför hans stora alpina karriär ;) Med 21 månader stod han för första gången på ett par pjäxor och körde lite grann. Nu, en månad senare, har han fått lite mer kött på benen så imorgon ska han träna på den stora pisten tillsammans med sin pappa. Han tycker om det och jag känner mig bara stolt när jag ser honom, så liten och söt, på ett par små skidor. Han tycker det är kul i 20 minuter och sen vill han hellre till restaurangen och äta och dricka, så man får ta tillvara tiden han har på snön – och sedan njuta med honom på ett hak uppe i bergen.

DSC_1333

Jag ska även hinna med att göra en träningstext – med tillhörande bilder – till en site som jag samarbetar med och skriver för en gång i veckan. Länkar (igen) när det blir publicerat nästa vecka.

DSC_0795

Men först – kaffemys framför soffan, godsaker, läsning och väntan efter ett spännande live-program. De visar nämligen störtloppsträning från Beaver Creek (på Eurosport) strax så det ska bli kul att kolla och se vem som är i form och vilka som kan komma att ta sina VM-medaljer sen när det är tävlingsdags.

Instagram: @andreagrue

Translate: This is what my weekend will look like. Skiing, more skiing, making a workout schedule for a site that I collaborate with and just chill with my family. But first, it´s time to watch the training session from Beaver Creek – downhill, men. Go go go!

Du kanske gillar