Brennicke

Den här bilden jag tagit av Gabriel och Martin på vårt gym på Sanshin Karateklubb Sveavägen får representera mitt nya gymmande. De har båda exeptionella kroppar, det har inte jag. Men den funkar, jag är tacksam.

Slickar mina sår.

Nu har jag kört 2 pass med PT’n Veronica Björnum på Delta Gym. Inget med gym tilltalar mig, förutom träningen.

Så snart jag sätter igång med träning så hör jag inte den kassa musiken jag ser inte heller längre väggarnas alla planscher med reklam för kosttillskott. Allt blir bra. Jag gillar det.

Jag har kört mycket fys de senaste åren men då i form av Karate, löpträning eller Ruffie, träning med den egna kroppen, eller någon annans. Ingen utrustning. Så gillar jag det, enkelt. Att köra koncentrerat i gym med instruktör är något annat, något helt annat. Perfekt. Att överaska sin kropp, att utmana den är något mycket positivt.

Veronica körde så klart hårt med mig och precis som hon sa så blev det perfekt med 2 pass första veckan så ”att jag får lite tid att slicka mina sår”. Det behövs, jag är så där små stum i hela kroppen. En fin känsla. Egentligen så skulle jag träna i dag också på egen hand, men då det är skejt i morgon så låter jag bli. Så att jag förhoppningsvis känner mig rörlig och mindre stum i morgon. På söndag är det Karate på Karateskolan Södermalm. Så det blir en bra helg.

Veronica vill att jag lägger till mer protein i min kost nu då hon kör med mig, för att i bästa fall kunna bygga lite muskler på kroppen min. Jag är ju vegetarian sedan 5 år och jag har sedan i somras i stort sett strukit snabba kolhydrater från min kost. Jag håller mig borta från bröd, pasta, ett intag om dagen är Ok för mig, men oftast blir det inget. Bananer äter jag. Så det jag har lagt till är två extra äggvitor till min fantastiska morgonomelett. Mitt bas protein är Beluga linser samt Quinoa och det försöker jag få i mig vid varje måltid.

Kategori
Du kanske gillar