Sophie Odelberg

Climbing sunday!

I helgen har jag verkligen har jag verkligen försökt ta det lugnt och inte jobba. Det kanske kan låta löjligt men jag är inte så bra på att lägga jobbet åt sidan. Jag har verkligen haft en så skönt helg. Min vän Tove, som jag träffar alldeles för sällan nu mera för att vi bor i olika städer, var och hälsade på mig. Vi firade min 25 års dag(!!) (lite i förväg) åt världens grymmaste middag, var på bio och tittade på ”Bridget Jones’s baby” (jag var sjukt skeptisk men blev övertalad och det är jag glad för, för jag skratta så jag grät, kan verkligen tipsa om den filmen) och tränade intervaller i Hammarbybacken. Hon åkte tyvärr hem redan tidigt idag (för tidigt enligt mig). Istället hämtade jag upp Emilia och Ola och körde ut till Täby för att klättra lite. Det blev en heldag på berget och nu är jag riktigt mör i kroppen och egentligen alldeles för trött för att skriva det här.

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRO

Det var inte kalasvarmt ute direkt så tillslut valde vi att köra utan hjälm för att prioritera mössa. Det var reält kallt för händerna med, men än så länge går det att köra ute!  


Om någon för övrigt tycker sidan beter sig konstigt är därför vi har problem med Rawness server. Vi hoppas problemet är löst snart men risken är att jag kan uppdatera mindre ofta just nu, tills det är löst.

DCIM101GOPRO

I’ve really had a great weekend. I’ve done my best not to be working this weekend at all (which is not easy for me). I’ve had my awesome friend Tove, staying at my place all weekend, having some quality time for each other. We don’t live in the same city any more so we can’t hang out as often as we used to which is so sad. 

We celebrated my upcoming 25th birthday, had a great dinner in the city, went to the cinema, talked about potential ski trips for the winter and ran intervalls in Stockholms local ski-slope. 

Unfortunately she had to leave early today. Instead I met up with Emilia and went climbing wich was so nice!


So, currently there is something wrong with Rawness server and we have major problems with posting new posts on the blog. Be patient, we hope that the problem will be fixed soon.

Du kanske gillar