Krikkan

Cirkelträning på 16min

De senaste dagarna har jag varit på resande fot, vi hade ett uppdrag att transportera en båt från Ängelholm till Lovisa i Finland. Det innebär också (transport på  Finlandsfärgan) där fick jag kämpa lite för att få med mig Pelle på träning uppe på promenaddäck. Tyckte det blev för många dagar utan träning och det finns inte en färga mellan Stockholm och Helsingfors som har gym. Så vi gick färgan runt i en halvtimme, vet inte hur många varv det blev men det funkade som uppvärmning, sen körde vi ett grymt effektivt cirkelpass som jag blivit tipsad av min syster. Övningarna är enkla, traditionella övningar men sammansatt väldigt effektivt om man har ont om tid eller vill köra det efter tex. ett löppass.

Det tar 16minuter totalt och ger garanterad träningsverk. Kör 20sek vila 10sek fyra övningar, 8varv allt på raken. 

Air squat 

Utfallshopp

Armhävning

Plankan upp och ner på armar/armbågar

ChristineHargin-1388ChristineHargin-1381ChristineHargin-1380ChristineHargin-3436ChristineHargin-3439 kopia

Kände mig som en galning som inte kan vila från träning ett dygn och måste träna på färgan så ville absolut ha med mig Pelle som sällskap, han var måttligt peppad före men desto gladare efteråt och med skön träningsverk idag. 

Det här passet har jag även spelat in tillsammans med Limpan (Peppoteket) för Xtravel så inom kort är filmen klar med träningstips för skid eller surf resan på Xtravels hemsida. Bilder nedan från Limpan och min träningsinspelning. Foto: Kristoffer Davidsson

krickan_limpan-4krickan_limpan-3krickan_limpan-2krickan_limpan-6krickan_limpan-5krickan_limpan

Du kanske gillar