Bang's Blogg

Minitest: Adidas Supernova Split Short – SS15

Snabbshorts eller inte det är frågan. Nu blev det ett par och denna gång föll valet på Adidas Supernova Split Short – SS15. Jag fick först upp ögonen för kollektionen under vårens Boost run med Adidas men klickade hem ett par någon månad senare. Nu har jag hunnit testat snabbshortsen från Adidas men är shortsen tillräckligt snabba?

Att springa i ”Holm-shorts” är något många drar sig för. Att i stället välja tights och mellanlånga shorts ovanpå är ett vanlig inslag där jag brukar springa. Inte lika vanligt är det med kort-kort som dessutom har innerbyxa så allt bara hänger och fladdrar fritt inuti. Adidas Supernova Split Short – SS15 är just en sådan produkt. Korta, med innerbyxa och vida så det bara stänker om det. Shortsen är tillverkade i 100% polyster med sköna små diskreta reflexdetaöjer så man får den där lilla uppmärksamheten man behöver när det är mörkt ute. Den stilrena designen och färgerna gillade jag skarp utan att överdriva. Den jordnära färgsättningen ger ett lugn mot mycket av det färgglada alternativen idag. Adidas Supernova Split Short. Byxorna är fruktansvärt lätta och passformen är även den mycket bra. Shortsen har innebyxa men fungerar bra tillsammans med underkläder. Gillar man extra hög ventilation så skippa underkläder, 100% frihetskänsla utlovas.

Priset på strax under 400kr är inget att orda om. Det enda jag saknade var ett fack med blixtlås till förvaring. Adidas Supernova Split Short – SS15 får tummen upp och svaret om den är snabb så är svaret – mycket snabb!

Adidas Supernova Split Short – SS15
Pris: 399kr

Snabba shorts från Adidas. Foto: Bang Engström

Snabba shorts från Adidas. Foto: Bang Engström

Adidas Supernova Split Short - SS15. Foto: Bang Engström

Adidas Supernova Split Short – SS15. Foto: Bang Engström

Kategori
Du kanske gillar