Rulla fram i 35 km/h med Boosted Boards. Foto: Boosted Boards

Eldrivna longboarden som går snabbare än en moppe

Prylar, Teknik Longboarden från Boosted Boards är vårens skönaste och snabbaste åk.

Boosted boards heter företaget som gör longboards med råstarka, eldrivna motorer. Alla deras tre modeller går riktigt fort, och värstingmodellen har 2000 watt och toppar strax över 35 km/h.

Dessa longboards från framtiden styrs med en fjärrkontroll och går från stillastående till maxfart på några sekunder. De är med andra ord allt annat än en leksak för småbarn.

Den eldrivna longboarden i all sin prakt.

Den eldrivna longboarden i all sin prakt. Foto: Boosted Boards

Med hjälp av fjärrkontrollen slår du på motorn, accelererar och bromsar in – lätt som en plätt. Kom dock ihåg att asfalt ofta bjuder på överraskningar som sprickor eller en märkligt placerad trottoar… Hjälm rekommenderas med andra ord oerhört starkt. Ett par skydd för armbågarna är inte heller en dum idé.

Med en laddning kan du rulla lite över en mil och skulle batteriet dö kan du ju alltid köra old school och använda dina uppvilade ben!

Glid omkring som en kung i sommar. Foto: Boosted Boards

Glid omkring som en kung i sommar. Foto: Boosted Boards

Kostar det så smakar det dock. Boosted boards startar från 999 dollar och toppmodellen kan bli din för 1499 dollar (just under 13000 kronor i dagens dollarkurs). Å andra sidan lär du ha riktigt skoj på en el-longboard i vår och sommar!

Kategori
Du kanske gillar