5 snygga julklappstips

Prylar, Stil RAWNESS tipsar om snygga julklappar med hög modegrad inom aktiv livsstil.

Snart lackar det mot jul och RAWNESS tipsar om fem lite annorlunda och snygga julklappstips med hög modegrad.

Foldable Japanese Rubber Boots

Foldable Rubber Boots

Vi gillar de här gummistövlarna som går att rulla ihop och bli superkompakta. Perfekt om man ska resa eller bara ha i bilen för säkerhets skull. Köpes på Kaufman Mercantile.

Yakima Camp Blanket w/ Carrier

Camp Blanket

Det är både praktiskt och härligt att ha en snygg filt och vi på RAWNESS gillar verkligen Pendleton. Den här varianten, där du även har en liten bäranordning är smart och gör att du kan ta den med dig på picknick eller när du reser. Finns att köpa på Cali Roots.

C.P. Company Goggle Beenie

cp-company-goggle-beanie-1

Lite av en klassiker och C.P. Company har gjort sig kända för såväl mössor som luvor med inbyggda googles. Perfekt för bemästra en spontan snöstorm på vägen hem från jobbet. Kan köpas på End Clothing.

Mykita x Bernard Wilhelm Visor Sunglasses

Mykita glasses

80-talslooken är faktiskt på väg tillbaka för fullt i skidbackarna och här är kanske en av de mest extrema tolkningarna. Gör dig garanterat coolast i backen. Finns att köpa på Oki-ni.

Nike x Pedro Lourenco

Nike Pedro Lourenco

Nike gör alltid snygga collabs och den senaste med Pedro Lourenco gör oss inte besvikna. Framför allt gillar vi dessa sneakers som finns i svart/guld som på bilden eller vit/guld. Finns att köpa på Nitty Gritty.

Kategori
Du kanske gillar