Maxime sätter den libanesiska flaggan på toppen av Everest.

Maxime Chaya bestiger berg för att visa upp ett annat Libanon

Intervju, Outdoor Han har nått de högsta bergstopparna i alla sju världsdelar samt korsat nord- och sydpolen till fots. Lyssna på senaste Husky International!

Lyssna på intervjun här på acast.

”En av de bästa sakerna med Husky är alla möjligheter som det öppnar upp. Vem hade trott att jag skulle få ett mail från maken till den svenska ambassadören i Libanon, där han berättar att dem diggar Husky och frågar om jag skulle vilja träffa en av deras vänner: Maxime Chaya, den sjätte personen någonsin att klara av Adventurers’ Grand Slam – nå de högsta bergstopparna i de sju världsdelarna samt korsa nord- och sydpolen till fots!

”Jag är så hedrad över att ha träffat Maxime och intervjuat honom om hans bakgrund i Libanon, hans kosmopolitiska uppväxt, hans äventyr och hans mission att vara en god förebild och ambassadör för en utsatt del av världen. /Magnus ”Husky” Ormestad

ELAC_en

Lyssna även under dina äventyr! Ladda ner acast för iPhone eller Android  och prenumerera på Husky.

ontheroodoftheworld

Om du gillar intervjun borde du kika in resten av Husky International med intervjuer av bland andra ”Macca” McCormack. För svenska intervjuer rekommenderar vi bland annat de med Ola SkinnarmoRenata Chlumska och Andreas Fransson.

Blir du sugen på mer om Maxime Chaya bör du spana in hans självbiografi Steep Dreams.

Du kanske gillar