Trädgården. Foto: Sima Korenivski.

Stockholms bästa sommarklubbar 2015

Guide Vi på Rawness gillar även att ha kul utanför löpspåren och yogasalarna. Det gör som bekant också Nöjesguiden, som bjuder på en lista över Stockholm vassaste sommarklubbar 2015.

Rawness samarbete med Nöjesguiden fortsätter. Här får ni en guide för att ha så kul som möjligt i sommar.

Det börjar dra ihop sig för årets sommarklubbar. Utbudet kan till en början kännas överväldigande, men som de pedagoger vi är har vi här samlat samtliga klubbsatsningar värda namnet i en guide – allt för att hjälpa er ha så kul som möjligt i sommar.

Läs mer om varje klubb genom att klicka på namnet!

Boqueria
”När våra inneklubbar går i ide för sommaren vill vi skapa ett kul och avslappnat förfesthäng på uteserveringen”, berättar Fjodor Nikolajev. Från maj till september kommer han, tillsammans med vapendragarna Salvatore Scappini och Eija Skarsgård, att flytta ut Boquerians klubbverksamhet till uteserveringen.
Öppet: ons–lör 17–01 från den 27 maj till september.

Yard
Under sommaren går tre Yard-festivaler av stapeln på Nobelberget. Varje festivaltillfälle är tänkt att presentera olika scener, länder och städer i världen, och först ut stod New York, Frankrike och Stockholm på schemat.
Öppet: 15–03.

Hallwylska
Från och med slutet av maj får Hallwylska Museets berömda innergård för första gången någonsin en permanent kafé- och barverksamhet. Bakom satsningen står Robert Hållstrand (som bland annat driver Rose och Fou).
Öppet: mån–sön 10–02 från slutet av maj.

Panama Francis
8-9 maj är det premiärhelg för Panama Francis, det senaste tillskottet på Stockholms sommarklubbshimmel. Platsen är fortfarande hemlig. Klart står i alla fall att det är gänget som även arrangerar Into The Valley som styr i spakarna här. Dusky, Julio Bashmore och Daniel Avery är de första officiella bokningarna hittills.
Öppet: varje helg 19–03 från den 8 maj.

Green Door Project
The Green Door Project lanserades med en stor fest tidigare i år och satte därmed Nobelberget i Sickla på kartan. Nästa fest på nationaldagen kommer att vara på en ny hemlig och oanvänd plats. Håll ögonen öppna!
Öppet: 6 juni

Público
”Tänk mindre hård nattklubb, mer växtlighet och tydlig sommarkänsla”, sa Jens Segrén när vi intervjuade honom om den nya terrassen. Tröttnar man på att hänga ute på terrassen kan man alltid kuta ner och dansa av sig på Públicos svettiga dansgolv nere i restaurangdelen.
Öppet: större delen av veckan, stängt på måndagar.

Hötorgets ännu namnlösa klubb
Den 12 juni gör en helt ny sommarklubb entré i Stockholmsnatten. Det är Daniel Öhrn och Richard Rossa som driver det nya, ännu namnlösa stället. Utöver själva klubben kommer det även finnas en innergård där vinyl-dj:s spinner vaxkakor till stängning.
Öppet: 19–03, från den 12 juni.

Wall
Sturecompagniets innergård Wall öppnar portarna den 21 maj. Resident dj blir John Amatiello. V Cocktail som ligger i anslutning till lokalen har öppet hela sommaren.
Öppet: tor–lör 22–03, från den 21 maj.

Musikaliska
Fjolårets succé är tillbaka med fasta klubbar under veckorna och öppna bokningar under helgerna. De kommer även att ha en hel del dagsfester på lördagar.
Öppet: ons-lör 21-03

Trädgården
Ni vet dealen – 2000 pers, 200 meter kö och 100% kul.
Öppet: mån–lör från den 8 maj.

Humlan
Jade D’econzac Mbay och Sofia Lindberg rattar årets upplaga av Humlan, och för maten står Taco Truck.
Öppet: ons–lör 21–02 från den 13 maj.

 

/Hateff Mousaviyan, Nöjesguiden

Taggar
Kategori
Du kanske gillar