Maya Nestorov

tumblr_mwklowdZgZ1smc9puo1_500

Palina mineralsmink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På min födelsedag fick jag en alldeles underbar present av Lina Ivarsson och Therese Nilsson, som är grundren respektive produkt chef på Palina. Deras makeup är skonsam för huden och man får en naturlig look som varar hela dagen, vilket jag tycker få makeup produkter gör. Palinas produkter är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser och jag kan varmt rekomendera deras kollektion.

”Lina skapade Palina då hon ville ha det allra bästa inom makeupbranschen!
Till sin hjälp tog hon,utöver sitt team av hängivna hudterapeuter och makeup-artister, Therése Nilsson som har ett osvikligt öga för färg och användarvänlighet och även hon ett brinnande intresse för hudhälsa.

Palinas makeup låter huden andas, och sitter på plats hela dagen. Tack vare deras höga kvalitet på pigmenten och produkternas övriga ingredienser, krävs minimal insats för att få ett proffsigt resultat! Palina har ett brett sortiment, med stort utbud av färger för både vardag och fest. De har fokus på hög kvalitet, brett utbud och hudhälsa. Palinas hudvänliga produkter tillfredsställer såväl hudterapeuten, makeup-artisten och den kräsne konsumenten. De har dessutom bra priser, så att du kan unna dig många av deras härliga färger. Deras mål är att göra världens bästa makeup-produkter, och göra dem tillgängliga för alla tack vare en attraktiv prissättning.” – Texten är lånad på Palinas hemisda”

Besök gärna deras webshop för mera information och priser.

 

Du kanske gillar