Maya Nestorov

My beauty secrets

rosa2
Bild Fanny Roethlisberger. Tröja Lorna Jane

”To be beautiful is to be yourself”

Godmorgon i soliga sommar-Sverige! Vilken morgon och vilken härlig blå himmel att vakna upp till! 
Min sambo sover fortfarande, men jag har varit uppe sedan tidigt och pysslat om mig själv samt tagit lite egen morgontid. Jag gillar att smyga upp på morgonen för att bl.a. ta hand om min hy och annat som får mig att känna mig extra fräsch och vacker.

Min skönhetshemlighet är att varje dag träna, ge min kropp rätt näring, dricka massvis med vatten, sova ordentligt samt tro på mig själv. Det finns egentligen ingen produkt i hela världen som kan ersätta den lyster och skönhet man får när man gör alla ovanstående saker tillsammans. Gör man dock dessa saker och även matar sin hud med naturliga hudvårdsprodukter får man givetvis ännu bättre resultatet och en ännu finare hy.
”Take care of yourself from the inside and out” <3

Jag har vissa rutiner och ritualer när det gäller mitt ansikte, som jag gör varje dag just för att känna mig extra snygg och fräsch. Först och främst börjar jag med att rengöra ansiktet med en mild rengöringskräm och tre gånger i veckan skrubbar jag dessutom mitt ansikte samt använder ansiktsmask för extra boost.
Alla produkter jag använder är givetvis 100% naturliga, utan tillsatser och kemikalier.
Efter att jag rengjort mitt ansikte och min hals lägger jag på ett serum fullt av vitamin C och E samt en tjockare ögonkräm.
Jag avslutar det hela med att smörja in ansiktet med en näringsrik ansiktskräm eller arganolja för en utmärkt finish.

På dagarna använder jag dessutom en fuktspray för att ge min hud ny lyster och vitalitet. Jag fyller helt enkelt på med extra vitaminer då huden påverkas av allt yttre den stöter på såsom luftkonditionering, avgaser och annan dålig luft.
Sist men inte minst får man inte glömma bort läpparna och händerna. I mina väskor, vare sig det är träningsväskan eller handväskan, har jag alltid en naturlig återfuktare med vitamin E för lena och härliga läppar och händer.

Dessa återfuktare använder jag morgon som kväll och gör susen tillsammans med god sömn, bra kost och träning!

Ni får ha en fantastiskt härlig lördag och se till att njuta av solen, men glöm nu inte att använda ekologisk solfaktor! ;)

Du kanske gillar