Jennie Nystedt

Det doftar Rituals!

Heej!

Jag har nyligen fått lite nytt från hudvårds – och inredningsmärket Rituals. Till mitt ansikte har jag dock inget annat än Alqvimia! Men till kroppen och även som doft gillar jag Rituals. Speciellt deras orangea serie. Många av mina vänner och familj har det senaste året blivit försedda med produkter från Rituals då jag tycker att de är värda att ge bara för deras förpackningar, som både ser fantastiskt fina ut, men också säljs i mindre storlekar vilket är perfekt om man bara vill ge något litet någongång!

I min hand på övre bilden håller jag i ett litet prov på en av deras duscholjor – Fortune oil sweet orange & cedar wood. Den här har jag i en större förpackning också och jag gillar den verkligen, speciellt doften. Det är nästan så att jag inte vill duscha ”bort” den utan hellre ha kvar den på kroppen så doften stannar kvar!

Förutom vanliga ljus så har Rituals doftstickor som är träpinnar som står i en flaska med doftolja. Den  doften som jag har liknar den orangea serien för kroppen, men de heter olika! Sweet Sunrise heter den oljan som mina stickor står i!

SAMSUNG CSC

Glad alla hjärtans dag!

Taggar
Du kanske gillar