Fit Femme

Sökes: Tre medlemmar till Bloggarnas Matklubb

rawness_dsc_0438

Ni som är återkommande läsare till denna blogg vet hur stort intresse jag har i mat och bak – hur jag är på ständig jakt efter goda, ekologiska råvaror men framförallt hur gärna jag viftar bort några timmar i mitt älskade kök. Jag gör det för mig själv, för min familj, för gäster – oavsett tillfälle är det alltid lika trevligt att ge sig på en (ny) maträtt och en tillhörande god dessert. Jag snålar inte med min tid när det gäller matlagning, inte heller ser jag en anledning till att äta skräp om man verkligen inte måste och har så bråttom under dagen och kvällen att man helt enkelt inte hinner svänga ihop något gott och nyttigt.

rawness_matnytt

rawness_dsc_0570-1024x739

Nu till poängen: Jag har under längre tid velat starta en BLOGGARNAS MATKLUBB. Det skulle gå ut på att fyra bloggare (fler blir för mycket för just ett sådant ändamål) månadsvis bjuder på ett recept med förrätt, maträtt och efterrätt – samt dryck till – och alla  i klubben gör precis samma recept på precis samma afton. På det här viset blir matlagningen om möjligt än mer kreativ och vi utbyter goda recept med varandra. Dessutom är det roligt att laga maten ”parallellt” och se bilderna på hur samma maträtt och efterrätt blev hos de övriga. Sist men inte minst är tanken på att vi ska träffas två gånger per år för att avnjuta en god middag ihop. Visst låter det som en bra idé?

rawness_dsc_05031

Till detta söker jag nu ytterligare tre bloggare som är intresserade av att delta och som alltså vill komma på goda recept och dela med sig av dem var fjärde månad samt, inte minst, delta i våra BLOGGARNAS MATKLUBB-middagar två gånger årligen. Det jag söker är en kreativ själ, inte nödvändigtvis en mästerkock men väl någon som delar samma passion och som tycker det är jättekul att lära känna andra bloggare och bjuda på och ta emot härliga recept.

rawness_dsc_0436

rawness_dsc_04591

Maila mig gärna på [email protected] och jag återkommer samt styr upp allt inom kort. Jätteskoj ska det bli.

Instagram: @andreagrue

Kategori
Du kanske gillar