Maya Nestorov

Oslagbart god raw choklad & banancheesecake toppad med hallon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raw unbetable Chocolate & banan cheesecake

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Organic inner strenght tea neals yard remedies

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fresh raspberries and eco banana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All chocolaty and yummy

Hej på er! Ny vecka och nya äventyr att ge sig ut på.
Nu är jag i farten igen med att baka hälsosamma desserter. Experimenterar och testar mig fram med olika ingredienser.
Jag har fastnat för det där med att göra godsaker just nu och köket här hemma ser ut som ett bombnedslag, hahah!  Tur då att man har en kille som både älskar att äta mina bakverk och gillar att diska. Att diska är inte min grej, men att tillaga och äta ”thats my kinda thing”!

I går gjorde jag en oslagbar choklad och banan cheesecake samt toppade den med hallon och skivad banan. Jag älskar kombinationen banan och choklad. Den slår aldrig fel!

Oslagbar choklad och banan cheesecake
Botten lager
Ingredienser:

3 dl mandelmjöl
8 dadlar
2 msk kallpressad kokosolja
1 tsk vaniljpulver
3 msk raw kakao

Gör så här: mixa ihop alla ingredienserna i en mixer eller matberedare. Tryck ut och platta till i en form med löstagbar botten. Ställ in i frysen medan du fortsätter med mitten lagret.

Mellan lager – Banansmeten
Ingredienser:

2 bananer, mogna
2-3 tsk vatten
3 dadlar, valfritt beroende på hur sött du vill ha smeten

Gör så här: mixa ihop alla ingredienserna till en jämn och slätt smet. Bredd ut över bottenlagret. Ställ in i frysen medan du gör topplagret.

Översta lagret – chokladsmeten
Ingredienserna:

5 dl cashewnötter, blötlagda
1,5 dl kallpressad kokosolja, smällt
4 msk raw kakao
2 tsk honung
1 tsk vaniljpulver
0,5 dl vatten, eventuellt lite mera

Gör så här: mixa alla ingredienserna till choklad smeten. Mixa till en jämn och slätt smet. Häll choklad smeten på kakan och toppa med hallon eller kakaonibs. Ställ in i kylskåpet eller frysen beroende på när du vill äta den.
Voila där har du en raw oslagbar choklad & banancheesecake!

Njut med te.x en god kop ekologiskt te!
Enjoy!

English

Hello there! New week and new adventure to embark on.
I’m at it again and baking healthy desserts. Experimenting and testing with different ingredients.
I have a hang up on yummy goodies and my kitchen at home looks like a hurricane hit the room, hahah! Lucky me that I have a boyfriend who both loves to eat my cakes and likes to wash dishes. Washing dishes is not my thing, but to cook and eat ”thats my kinda thing”!

Yesterday I made an unbeatable chocolate and banana cheesecake and topped it off with raspberries and sliced ​​banana. I love the combination of banana and chocolate. These flavors never go wrong!

Unbeatable Chocolate and banana cheesecake
Ingredients:

1,5 cups almond flour
8 dates
2 tablespoons cold-pressed coconut oil
1 tsp vanilla powder
3 tablespoons raw cacao

Proceed ad followed: Mix all ingredients together in a blender or food processor. Pour out and flatten the batter in a mold with a removable bottom. Set in the freezer while you continue with the middle layer.

The middle layer – banana frosting 
Ingredients:

2 bananas
3 teaspoons water
3 dates, optionally depending on how sweet you want the batter

Proceed as followed: Mix all ingredients together until smooth. Pour it over the bottom layer. Set in the freezer while you make the top layer.

Top layer – Chocolate cheesecake
Ingredients:

3 cup cashews, soaked
1 cups of cold pressed coconut oil, melted
4 tablespoons raw cacao
2 tsp honey
1 tsp vanilla powder
0.5 cups water, possibly a bit more

Proceed as followed: mix all the ingredients to the chocolate batter. Blend until really smooth. Pour the chocolate frosting over the cake and voila you got yourself a raw chocolate & banana cheesecake.
Top the cake of with raspberries or cacao nibs. Set in the refrigerator or freezer, depending on when you want to eat it.

Enjoy with a good cup of organic tea!
Enjoy!

Taggar
Kategori
Du kanske gillar