Maya Nestorov

4 oslagbara raw desserter

Jag har fått många förfrågningar om jag kan tipsa om smarriga rawfood recept. Så jag har nu valt ut 4 av mina enkla och otroligt goda raw desserter, som jag lovar kommer gå hem hos de flesta.

p6200209
1. En raw midsommarnattsdröm, hallon cheesecake med vanilj. En dessert som du kan göra både som cupcake och tårta.En perfekt dessert till midsommar, som snart börjar närma sig. Denna raw delight är god och otroligt fräsch, med smarrig hallon och vanilj smak. Receptet hittar du här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peanut butter brownies

2. Peanut butter brownies. Jag fullkomligt älskar choklad! Kombinationen brownie med jordnötssmör blev bara helt outstanding! Detta recept är och kommer nog vara en stor favorit hos mig länge. Peanut butter brownie fungerar till alla tillfällen och är alltid väldigt uppskattad. Måste provas! Receptet hittar du här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pink beauty bliss balls

3. Pink beauty bliss balls. Rosa härliga hallon bollar bakade på ljuvliga hallon och kokos. Dessa bollar är en kombination mellan syrlighet och sötma. En fräsch boll som passar perfekt till sommar fikat. Receptet hittar du här!

rawness_p3161057-1024x719

4. Snickersbollar. För er som gillar snickers, men inte vill äta massor raffinerat socker är dessa bollar perfekta då det är bakade på dadlar istället. En smarrig boll, som smakar precis som snickers, där man inte nöjer sig med att bara äta en utan får mersmak.
Receptet hittar ni här!

Hoppas att ni tycker att någon av dessa recept är bra. Skriv gärna och berätta vad ni tyckte om ert resultat.
Sovgott!
Stor kram Maya

English

Here are four of my favorite raw desserts. You got to try them to know how good they taste!
1. Raw raspberry cheesecake with vanilla.
2. Peanut butter brownie.
3. Pink bliss ball.
4. Snickers bliss ball.

Enjoy!
Xoxo Maya

Kategori
Du kanske gillar