Originalet

”You only get what you give”

tumblr_mjmhd93AVM1rmga65o1_500

 

Om man bryter ner allting på jorden i den minsta skalan möjlig är vi egentligen bara molekyler allihopa. Olika energier som alla kommer ifrån stjärnstoft och som alla hör ihop. Är det inte då logiskt att om du sänder ut positiv energi så är det det du får tillbaka?

 

Då är ju svaret på lycka ganska enkel, men ändå tycks det vara så svårt för många. Jag minns när jag var 13 (vilket är exakt 10 år sedan nu, hur kan tiden gå så fort?!) då jag mådde som sämst. Var på gränsen till deprimerad, cynisk och hatisk mot alla. Behöver väl knappast tilläggas att jag inte hade särskilt höga tankar om mig själv heller. Och hur tror ni mitt liv såg ut? Motgång efter motgång såklart. Jag skickade ut negativ energi, hade låga vibrationer och det var det jag fick tillbaka.

 

Under denna resan har jag jobbat hårt med att ändra detta. Trots att det var 10 år sedan som jag var som värst så sitter det fortfarande ganska djupt, fördomar, negativa tankar och dålig självkänsla. Jag har mediterat, försökt prata med nya människor och tänkt aktivt på att inte vara så hård mot mig själv. Helt enkelt försökt skicka ut mer positiv energi, både till mig själv och alla jag möter. Så gissa hur mitt liv har ändrats nu?

 

En gammal barndomsvän som jag inte pratat med på många år har hört av sig, jag har vågat komma närmre P än någonsin förr, nya jobbmöjligheter, ska snart flytta min blogg till ett bättre ställe (tjoho!), har lärt känna många nya människor… Livet är enklare att leva helt enkelt. Jag är öppen för kärlek och förändring och då kommer det. Karma, med andra ord.

 

Påtal om det – jag har fått mitt diplom i thai yoga massage level 1! Är så redo att öva på mina nära och kära när jag kommer hem.

 

Facebook-20150405-105933

Kategori
Du kanske gillar