Erika Frost

Vinn en Vitamix TNC 5200 och min växtbaserade kokbok ”Rå Matglädje”

Nämen hej!

Måndag och pisstråkigt väder, vad kan då passa bättre än en tävling där priset är en språjlans ny Vitamix TNC 5200 i kulören svart samt ett exemplar av min kokbok ”Rå Matglädje”?

Jag har de senaste tre åren jobbat med raw food och testat de flesta mixrar/blenders på marknaden och tycker att Vitamixen är den överlägset bästa. Jag jobbar med dem på båda mina restauranger och på vårt nystartade bageri, dock lite större varianter, men i hemmet har jag 5200 och älskar den. Den mixar ALLT, och den mixar allt SLÄTT! Dessutom har den ett överhettningsskydd som skyddar mixern när man går lite för bananas, så då slår den av och vägrar starta på sisådär 10 minuter. Lite störigt emellanåt men alternativet hade varit så mycket dyrare :)

Boken, Rå Matglädje, är min stolthet. Alla recepten är helt växtbaserade, hälften är raw och andra hälften är lagad mat. Den vann ”Sveriges bästa veganska kokbok” 2016 av Gourmand Cookbook awards, vilket är galet roligt och smickrande.

Hursomhelst, vinnaren får en blender (värde ca 6.500:- och ett ex signerat exemplar av boken) men hur går man då tillväga för att delta?
Tävlingen utspelar sig på Instagram så först och främst behöver du ett konto där, dessutom ett konto som inte är privat, för isåfall kan jag inte se ditt bidrag.

Jo, såhär går det till:

1. Lägg upp ditt/dina bästa recept där du använder dig av en blender/stavmixer eller matberedare, tillsammans med en bild på din kreation. De enda två kraven är att receptet är veganskt och att inlägget är nytt.

2. Följ @vitamixsverige och @loveliveraw

3. Tagga @vitamixsverige och @loveliveraw i inlägget

4. Använd dig av hashtaggen #mixasomettproffs så jag lätt kan hitta ditt inlägg

Tävlingen avslutas 26/2 kl 18.00 och vinnaren meddelas kort därefter.
Var kreativ, våga testa nya smaker och ta ut svängarna – jag vill bli inspirerad :)
Lycka till och hör av er om ni har frågor.
Seså, iväg och skapa nu. Schooo!! ;)

Kategori
Du kanske gillar