Fit Femme

Veckans wanties

baumwollteppich-069.03.07.0111.611_kartell-loulou-7_1438ff23052badb0c3af3bbf076f5c126c.image.412x550GA10842_KLAR_1GA11099_TEHEVIT_1

Den här veckan suktar jag efter saker till hemmet, två från Svenskt Tenn, en dansk matta till sovrummet, en klassisk stol signerad Philippe Starck och till slut även ett par drömfångare till varje rum på övervåningen.

Vi börjar med mattan; det är exakt en sådan här matta jag länge letat efter. Vårt sovrum är minimalistiskt gjort och inrett, men därmed inte sagt att jag inte vill ha ett par extra detaljer därinne. Grått, som mattan är, passar perfekt till vårt vita, minimalistiska rum och det är den lite längre modellen som jag kommer klicka hem så fort jag kommer tillbaka från Sverige.

Vem gillar inte Ghost-stolen från Kartell? Jag har alltid tyckt om den här kollektionen och funderat även på att ha Ghost-stolarna runt matbordet. Men det skär sig lite med vår stil i matsalsdelen i hemmet, så det blir att klicka hem en enstaka Ghost- stol, som en dekorationspryl och THE chair i ett hörn i sovrummet. Ni vet, en sådan plats i hörnet där det slängs kläder som just tagits av.

En drömfångare till varje rum på övervåningen, tja varför inte? Jag har hittat ett par riktigt fina, i storlek större, på Salta Stänk i Waxholm.

Den bekanta Dagg-vasen från Svenskt Tenn är en storfavorit sedan tidigare. Enda problemet är att shippa hem den till Schweiz om jag nu skulle köpa den här i Stockholm i dagarna. Det vore ju otroligt synd om den skulle gå sönder på vägen ner till Suisse.

Sist men inte minst den här veckan, suktar jag efter den här fina brickan kallad Teheran, även den från Svenskt Tenn. Jag kommer förmodligen köpa den, i diameter 49 cm. Love it!

Kategori
Du kanske gillar