Brennicke

Värt. 

Min kompis Ulle var lite besviken på mig när vi sågs på Jannes fest då jag inte hade med mig en blåtira efter Karatelägret jag var på under dagen. Men han kom inte att behöva känna sig besviken särdeles länge.

Janne har ju byggt en fullpipe på tomten med anledning av festen, för vad kan väl förhöja stämningen mer än lite skejt framåt småtimmarna ?

 

 

Så, då var jag ännu lite mera skev.

Det blev ett uppehåll i regnet ganska sent på kvällen och då togs presseningarna bort bums. Det var nu dags att skejta detta unikum, och det var inte lätt. Smal och sjukt snabb som den är, mina 3 första försök var katastrofalt dåliga. Sedan så började jag fatta hur den skulle angripas, nöjd så jobbade jag mig högre och högre upp SLAM ! Som min engelsk språkiga vän David uttryckte sig – The only thing that was still in the pipe was your face. Jag landade helt enkelt på ansiktet, blodet rann ur näsan som vore den ett ymnighetshorn. Som vanligt när sådant här händer så är första tanken, tänderna. Men de satt kvar så det var ju bra.

Jag blev intagen i en tillfällig sjukstuga som spontan uppstått  för en koll av Jannes förra fru Pernilla, i rummet så låg en annan festdeltagare tillika skejtare. Han hade dragit axeln ur led han då han skulle ge sig på pipen, när jag kom in i rummet så hade den just dragits tillbaka i rätt läge. Lite blek om nosen var han, men 10 minuter senare så möttes vi i vimlet.

Näsan funkar bra i dag, lite ny design har den och glasögonen hamnar numer lite på sniskan. Värt.

Kategori
Du kanske gillar