Christopher Engdahl

Pappersbröllop på MOTHER

(for english please scroll down)

Min fru och jag firade pappersbröllop för ett par dagar sen. Vi fixade barnvakt och gav oss ut på äventyr i Stockholms innerstad. Bl.a. stannade vi till vid restaurangen Mother som F 12 gruppen öppnade tidigare i år på Mäster Samuelsgatan. Vi ångrade inte vårt besök! Här ser ni när vi beställer maten via paddan.

IMG_8944

En njutning under kvällen var finfin sallad på bl.a. polkabetor, sötpotatis och rödkål.

IMG_8952

En annan höjdpunkt var tiramisun med rårörda körsbär och det vi ofta använder i raw food-köket: carob. Carob utvinns av ärtväxter som växer nere vid Medelhavsområdet, och påminner om kakao till smaken men mjukare och lite mer åt kolahållet. Carob innehåller inget koffein, vilket vanlig kakao gör. Att ha carob på tiramisun var en riktig hit. Mycket gott tillsammans med körsbären.

IMG_8955

My wife and I celebrated paper wedding a couple of days ago. We fixed a babysitter and gave us out an adventure in Stockholm. We stopped by at the restaurant Mother that F 12 group opened earlier this year. We did not regret our visit!

A treat for the evening was a fine fine salad including polka beets, sweet potatoes and red cabbage. Another highlight was the tiramisu with cherries and what we often use in the raw food cuisine: carob. Carob is extracted from a leguminous plant that grows in Mediterranean areas. I has a reminiscent taste of cocoa, but softer and a little more to the caramel. Carob does not contain caffeine, that regular cocoa does. Having carob with tiramisu was a real hit. Very good with the cherries.

– Peace out – 

Kategori
Du kanske gillar