Fit Femme

… och så lekte vi och busade i alla våra dar

Våra eftermiddagar är heliga.

Jag ser nästan alltid till att överraska Nicolas med en ”fika” och något gott till. Igår blev det en Magnum Mini, en glass han knappt orkar äta upp men älskar att se på och hålla i medan den droppar på golvet, bordet, you name it.

Fika är vårt heliga moment som följer direkt efter Nicolas eftermiddagssömn och före vår tidiga kvällspromenad. Ibland överraskar jag med goda bullar, hemma i Sverige blir det ofta något gott och typiskt svenskt (som jag själv växte upp på typ) och ibland blir det, som han önskar sig, bara en flaska mjölk som han kan avnjuta medan jag dricker mitt eftermiddagskaffe. Oavsett var vi är, har vi alltid vår eftermiddagsfika. Men hemma i trädgården trivs vi som allra bäst; vi spelar musik ur Sonos-högtalarna som hänger i taket, vi dansar runt på gräsmattan, passar på att vattna blommor och växer – och fikar, dårå. Vi är ett litet team, så att säga. Och snart får vi ännu en liten bebbe in i vårt team; i detta nu har jag börjat leka med tanken hur det är att ha inte en utan TVÅ busungar med sina egna, starka viljor och temperament. Det kommer bli mycket, mycket intressant. Och kanske ändras lite grejer på vägen dit, men en sak kommer återstå – och det är det heliga eftermiddagsfikat.

DSC_0040

En liten Magnum till eftermiddagsfikat är alltid en hit.

DSC_0044

Min lilla docka väljer den vita, äter upp litegrann av den (även den lilla Magnum:en är för matig för Nicolas ännu) – och sedan är det dags att vara kreativ. Se nedan!

DSC_0043

Fiiint, visst? Mammas lilla Picasso. Smälter av stolthet bara han sätter sig vid sitt bord för att måla lite, om så bara för en minut eller två.

Instagram: @andreagrue

Kategori
Du kanske gillar