Bang's Blogg

Nytt från RITUALS

RITUALS – uppstickaren
Hängde lite på RITUALS. Min nya favoritkedja när det kommer till alldaliga hudvårdsprodukter. Det började med ett besök i butiken i Sturegallerian. Nu finns Rituals i Nacka Forum, Farsta Centrum samt på en rad andra ställen. Alla butikerna finns här! Det går även att shoppas Ritualsprylar online!
Detta hade jag inte sett tidigare. Diskmedel från Rituals. Jag köpte en flaska 
och nu ska det diskas! Den doftar supergott tillskillnad på YES vi har i dag.
Denna kostade 50kr och är en ph-neutral produkt som doftar äpple och en aning koriander. Denna produkt är skonsam mot dina händer och innehåller endast vegetabiliska ingredienser för att minimera påverkan på miljön. Flaskan innehåller 400ml.

Trevlig duschgel som löddar superfint. Doftar yum yum och finns i en uppsjö lukter. Tidigare har jag bara sett den som är grön. Så för mig är detta nytt. Gillar denna skarp och nu finns även en matchande mist som inte innehåller alkohol och som kan med fördel fräscha upp sovrummet eller badrummet. Duschskummet kostar 85kr och misten 145kr.

Duschgel som blir till skum. Den doftar mandarin. Ekologisk mandarin.

Min nya asiktskrän från Rituals. Detta är Face 4 och är en drygare ansiktkräm en Face 3 som är lite vattningare. Face 4 är en paketerad i en fin pumpflaska som inte kladdar så man slipper spatlar mm. Denna produkt är bra testad, innehåller en massa naturila saker och har olika effekt på huden som säkert är bra :) Jag gillar den för att den dels luktar gott, är trevlig att använda och att mitt ansikte inte ser klarlackat ut efter applicering. Denna ansiktskräm kostade mig 290kr och vill man ha  Face 3 ligger den på 255kr. Det finns en Face 5 men är som en ögonbooster. Men där gillar jag min Booster  (Eye shot) från Biotherm.
Dagens skörd från Rituals.

Kategori
Du kanske gillar