Erika Frost

Ladda batterierna med mig i Thailand

Då var det snart bara två månader kvar, tills det är dags att sätta sig på planet mot ett varmt, (förhoppningsvis) soligt, vackert och härligt Thailand igen. Tillbaks till Khao Lak, Villa Mangosteen och åtta dagar fyllda av yoga, workshops om rawfood, svettiga löpturer (för den som vill), sol, bad, spännande möten och nya vänskaper. Det finns ett par platser kvar så det finns ännu chans att följa med oss. Med oss menar jag Rosa Skrot, mig och Maria Rizell Hegg. Maria driver Yoga Stark. Hennes stil är alldeles egen och har fått de mest skeptiska att omfamna yogan. Hon tränar allt från nybörjare, till idrottsmän och till erfarna yoginis. Hennes yoga passar alla och hennes sätt att lära ut är ödmjukt, inspirrerande och helt enkelt vansinnigt coolt.

Maria R-H skräddare_6_final_square

Maria Rizell Hegg. Yoga Stark

Förra året var första gången jag åkte med Rosa Skrot på deras exklusiva träningsresa. Det var helt fantastiskt. Rosa skrot är ett toksnyggt gym på Söder i Stockholm. Ett gym för bara kvinnor. Briljant idé tycker jag. Det är en plats där kvinnor kan ta plats, där träningen står i fokus, och faktum är att energin och dynamiken blir en helt annan när det bara är kvinnor. Vi vågar låta, höras, ta i, frusta, stånka, stöna, svettas. Vi vågar ta plats på ett helt annat sätt. Så självklart är även resorna med Rosa Skrot endast för kvinnor.
Resorten vi bor på, Villa Mangosteen, är deras egna så vi har hela stället för oss själva. En resort med 10 st välutrustade bungalows, ett härligt poolområde, restaurang och öppna platser för yoga, workshops och träning.

img_1045

 

Vi kommer under dessa åtta dagar att träna yoga med Maria, jag och Li kommer att hålla workshops i raw food som kommer täcka allt från matiga frukostar till desserter och enkla luncher. Vi kommer besöka matmarknader och prova på lokala specialiteter.
För den som vill finns det chans att testa thaiboxning, följa med på vackra löpturer och promenader. Vi kommer besöka närliggande stränder (för både strandhäng och soluppgångsyoga), vi tar en dagstur till den magiska än Koh Kho Kaoh och vi dricker ofantliga mängder gröna kokosnötter.

 

Sommarrullar
img_1547

 

Det är absolut en upplevelse för livet och jag är grymt stolt att få vara en del av alltihop. Läs mer om resan här

Kategori
Du kanske gillar