Jennie Nystedt

Kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning hälsa – det var jag de!

Jag kan nu titulera mig som Hälsopedagog. I fredags tog jag kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning hälsa och det firades från morgon till sen kväll. På skolan, med familj och vänner och sedan på dansgolvet.

Vad händer nu då? Ja jag väljer att se det som att jag har sommarlov… Jag kommer jobba lite i sommar men faktiskt inte speciellt mycket, som det ser ut just nu iaf. I höst kommer jag att jobba eller plugga. Jag har kommit in på Masterprogrammet i Folkhälsa på SU, sen sökt lite fristående kurser på GIH som jag får veta mer om i juli som alla andra som sökt. Anledningen till att jag vet om mastern är för att den är internationell och då fick jag reda på det redan i maj… Men allt snurrar i mitt huvud såfort jag tänker på det. Jag väntar på en uppenbarelse som liksom klart och tydligt ska vägleda mig i mitt beslut. Hehe, ja ungefär så känns det iaf!

Fredagen började med frukost på skolan, avslutning i aulan med sång och tal, utspring, lunch med familj, mottagning med familj och vänner sen utgång med klassen och väldigt många andra från GIH på solidaritet.

I väntan på champangefrukost!SAMSUNG CSCthumb_IMG_7822_1024

Nyckelring och avtackning från lärarna! 
thumb_IMG_7797_1024

Utspring, det här var lite läskigt. Mest eftersom det var stor risk att klänningen skulle flyga upp!
thumb_IMG_7857_1024

Halsband från pappa, med ett J och en sten. Jag gav Elin ett lika, fast med ett E, kortare kedja och utan sten! Älskar det, så fint!
thumb_IMG_7852_1024thumb_IMG_7836_1024

Samlade på Solidaritet!
thumb_IMG_7840_1024thumb_IMG_7861_1024

Det var en lång (och varm, bytte klänning tre gånger) och känslosam dag. Mycket vänner och familj som hälsade på och fina presenter fick jag, för fina. Nu ska jag smälta allt det här och som sagt, jag har bara sommarlov än så länge….

JN

Kategori
Du kanske gillar