Originalet

Introduction

Well, hello!  Skönt att få en nystart på ett nytt ställe, lagom tills jag kommer hem från resan. Clean slate! För er som känner mig sedan innan – förbered er på bloggning 2.0. Kommer fortsätta köra mitt race men lite bättre, lite roligare, nya ämnen och fler kategorier. Alla tips och önskemål välkomnas såklart!

IMG_5226

Men för er som inte läst min blogg innan då? Jo, jag har bloggat i snart 7 år… under den tiden har jag gått från 15-åring till just fyllda 23, så ni kan ju tänka er att innehållet har ändrats lite under åren. Vad som dock alltid hållt i sig är mitt namn ”Originalet”. Först var det ett halvt ironiskt namn (bara så folk kommer ihåg min blogg) men jag började tycka om det mer och mer, just eftersom det är en sådan bra beskrivning av min blogg.

Jag ser ju mig själv självklart som ett original (det borde alla göra, för det är ni!) men även’ bloggen och innehållet stämmer in på namnet. Jag fokuserar inte på att alla ska träna, äta och se ut på ett visst sätt. Skiter i trendiga dieter eller olika flugor utan tycker det är viktigare att köra sitt eget race. Oavsett om det gäller hälsa, träning, yrke, relationer, livsstil, alla val egentligen. Försök aldrig att passa in, ta hellre fram ditt inre original!

I övrigt kan ni förvänta er läsning om allt från olika konspirationsteorier, spiritualitet, roliga/intressanta videos, självklart mycket träning och hälsa, kost, naturlig skönhet och tips… Egentligen allt som intresserar mig på ett eller annat vis!

 

 

Kategori
Du kanske gillar