Fit Femme

Fit Femme goes preggo

DSC_0100

Då var det äntligen dags för bebbe nummer två! Som vi har längtat – samtidigt som vi har låtit tiden gå mest på grund av att jag velat ”återhämta” mig själv efter den första förlossningen OCH ta igen förlorad sömntid innan det skulle få bli dags att uppleva DEN igen. Men nu, så…

Vecka 17 plus 4, känner mig sisådär men modet är uppe och kärleken till det lilla knytet som finns i magen växer för varje dag som går. Nicolas ser säkert (hmm) fram emot att bli storebror och vi ser galet mycket efter att få bli en stor familj på fyra stycken!

Jag kommer självklart uppdatera som vanligt och se till att hålla mitt träningsfokus på ”träna gravid” under de kommande månaderna. Jag har en herrans massa idéer om hur du – och jag – och alla gravida ska hålla sig fit fram till födseln, så stay tuned för mer sådana updates – och de vanliga också, förstås.

Ja, jag är rätt mållös fortfarande, även om jag självklart vetat om min graviditet ett tag. Det var absolut planerat men även denna gång är jag som ”chockad över att det har gått vägen” och sjukt tacksam över att jag får den här chansen. Att bli mamma är det bästa som hänt mig och att uppleva den här bebistiden igen är ju fantastiskt.

Den här graviditeten skiljer sig i mångt och mycket från min första, med Nicolas, då jag mådde grymt bra från början till slut. Under den här mår jag inte så himlans bra men jag antar att varje graviditet är den andra olik och den här gången får jag helt enkelt känna mig lite segare, lite tröttare. Nåväl, det går ju över rätt fort det också – tiden går så himla snabbt och min termin (för normal födsel, så låt hoppas att bebben kommer i tid eller kanske till och med lite tidigare) är 30 augusti. Det är ju inte så himla långt till dess. Bara en hel härlig, fantastisk, varm och klibbig sommar skiljer oss åt.

Instagram: @andreagrue

Kategori
Du kanske gillar