Fit Femme

Brunch & cirkus i hjärtat av bergen

DSC_0335

DSC_0336

En preggo njuter av sin mackebit...

En preggo njuter av sin mackebit…

Dagen började med en sen frukost eller ja, snarare brunch, i en närliggande stad i hjärtat av de schweiziska bergen. Även om jag alltid föredrar att styra upp frukost eller brunch hemma, kände jag för att dra mig ut direkt efter att ha vaknat, så det blev ett kärt återseende på ett trevligt litet café inte så långt med bil hemifrån mig.

Cirkus är i stan i helgen!, ropar alla barnen men efter att ha grubblat i ett par dagar har jag kommit fram till att Nicolas är för liten för att sitta still i två timmar under själva föreställningen. Så vi skippade det där med att boka biljetter på morgonen (cirkusen äger rum vid 18-tiden) och såg istället till att ta oss in för en rundgång där djuren bor just nu. Vi såg bland annat elefanter, världens sötaste ponnys, gulliga – och jäkligt vilda – apor, getter och stora, vackra hästar. Nicolas fick även rida en sväng och både han och vi kände oss nöjda med besöket.

DSC_0347

DSC_0358

DSC_0360

Happy kid = happy parents.

Så, nu tar undertecknad och påbörjar en ”njuta-hela-eftermiddagen”-session hemma i trädgården; det är 23 grader, nästan vindstilla och riktigt, riktigt skönt vårväder.

Instagram: @andreagrue

Du kanske gillar