Originalet

Adventure day

Vi lyckades bocka av en hel del aktiviteter i förrgår!

 

Först hyrde vi moppe och kollade runt i Pai, åkte till en stor Buddha (Wat Nam Ho) och vattenfall (Pom bok) där vi svalkade oss i iskallt vatten. På väg dit åkte vi förbi ”land split”, ett ställe där en bonde brukade ha grödor men marken sprack och förstörde hans frukt och grönsaker.
Så nu har den mannen ett nytt koncept för att försörja sig – han låter folk promenera upp och kolla in sprickan sedan bjuder han alla på fika. Kokt sötpotatis, tamarind, bananer, iskall rosellejuice, papaya, jordnötter, allting närodlat och ekologiskt från hans trädgård. Man skänker valfri summa som donation efteråt. Så fint!

 

IMG_5685-1024x767IMG_5682-1024x767

 

Efter detta åkte vi vidare för att kolla Pai view Point och lyckades vurpa med moppen på väg tillbaka. Vi är som tur är helt fine, bortsett från lite skrapsår. Så mycket moppe som vi har kört under denna resan så är jag glad att detta var det ”värsta” vi har varit med om!

 

EFTER denna omtumlande dag så åkte vi vidare till Pai Green Earth festival. Det var riktigt spårat! Det var placerat vid en sjö med stjärnklar himmel ovan och en stor scen med massor av psykedeliska ljus och tält, försäljning av smycken och drömfångare och folket som var där var som taget ur Coachella/Tomorrowland. Det var fireshow och grymma liveband som spelade blues och rock. Vi gick runt, åt nudelsoppa och tjötade med folk. Faktiskt en helnykter kväll för mig och det var så gött!

 

IMG_5718-1024x767

 

… Och det här vara bara en dag i Pai. Kan ni tänka er att det är svårt att sammanfatta när man sätter sig vid bloggen efter några dagar? Det är så extremt mycket bisarra random saker som händer oss hela tiden att ibland förstår man inte hur sjukt det är förrän det är över.

Kategori
Du kanske gillar