Fit Femme

Möte med KJUS

Sommaren har definitivt virat om till vinter – även om det inte än ser ut att vara så hos mig, börjar snön sakta leta sig ner för bergen och på torsdag beräknas den ligga på 1000 meters höjd. Nu är det dags för mig att preparera min skidutrustning, hämta hem nya skidkläder och, med stor längtan, invänta den första skiddagen för säsongen. Gud, så jag längtar.
 
Jag har fått äran att vara med i ett team som heter ”KJUS Friends”, det är en grupp människor från diverse delar av världen som tillhör den utvalda skaran av skidmärket KJUS. De har de allra bästa skidkläderna och varje säsong får jag äran att välja ut nya skidkläder. Märket är inte bara känt för sin (bästa) kvalitet utan även fantastiskt snygg design. Jag har inte sett vinterkollektionen 14/15 ännu men kommer alltså göra det inom loppet av en timme. Idag är det dags för möte med chefen av detta märke och jag kommer förmodligen komma hem med nya, av mig utvalda skidkläder för den här vintersäsongen.
 
Även mina skidor har lämnats in hos mitt märke ”ATOMIC” och de kommer att slipa upp skidorna och preparera, göra dem perfekt snabba inför den här säsongen och ta bort de små skidreporna som alltid finns på skidor, särskilt om man har använt dem mycket säsongen innan.
 
Ni ser, jag är redan mentalt inne i vintern och längtar något fruktansvärt mycket efter nypremiären på snö. Den skulle kunna äga rum redan i mitten av november, vilket jag verkligen håller tummarna för. Här i Schweiz kan man åka skidor året runt på vissa platser men de bergstopparna och pisterna som ligger i min närhet har ännu inte snö så jag får snällt vänta lite till innan jag går in i skidsäsongen :)
 
Så, mina vänner, nu är det dags att åka till KJUS och välja kläderna. Förresten, finns det någon av er som är lika alpin-frälst som jag är, som bara längtar efter pisterna och skidåkning (och aprés-ski också, förstås)?
Taggar
Kategori
Du kanske gillar