Jennie Nystedt

#Herrofruhallqvist

I lördags sa Stefan och Hanna JA till varandra i Tofteryds kyrka i Småland! Det var en helt fantastisk dag på så många sätt och jag är så glad över att jag fick vara med på deras stora dag. Bröllop äger!
 
__________________________________
 
Bilade ner på morgonen och väl framme var det bara att börja fixa sig inför vigseln som startade kl 14. Det var 40-talstema som gällde och kläder och inredning var därefter! Jag har faktiskt aldrig tänkt på att ett bröllop kan ha teman (egentligen har jag inte tänkt så mycket alls eftersom jag inte vet hur jag tänker i den frågan) men nu var det tema 40-tal och det var det eftersom brudens klänning i grund och botten var från det årtalet! Riktigt roligt!
 
 
När brudparet kom in i kyrkan fick jag gåshud. Stefan med en stolthet som inte gick att sätta ord på och Hanna som strålade av lycka. Kärlek?! JA, ingen tvekan! Och där blev de man och hustru
 
 
 
 
Tillbaka till gården för att vänta in brudparet efter kyrkan! Middagen och festen hölls i en stor lada och den var så vackert inredd. Allt in i minsta detalj och jag förstår nu vad de menar när de sagt att det är så mycket planering med ett bröllop. 
 
 
 
 
Middagen pågick i flera flera timmar och det var många grymma tal, fin musik och rolig bildvisning
 
 
 
 
 
Efter en sjukt god trerätters, bröllopstårta och den obligatoriska bröllopsvalsen var det fest så hela ladan gungade! Kavajer och klackskor åkte av och slipsarna hamnade tillsut runt killarnas huvud!
 
 
 
 
 
Vilken dag, och vilken kväll! Vi dansade och dansade! Det är något specillt med bröllop alltså. Det här var mitt första bröllop där det är vänner som gifter sig. Hela dagen var bara lycka rakt igenom. Det var kärlek i luften och det fick alla som närvarade ta del av. Även om jag aldrig sett Hanna och Stefan så vackra, kära och stolta som igår, så är det faktiskt så att det här är något som jag sett tidigare. I Hannas och Stefans fall krävs det nämligen inget bröllop för att få ta del av deras kärlek. Den finns där ändå och den syns i vad de än tar sig för. En enkel konversation eller en blick som bara dom fattar säger till oss runtom att det är DOM TVÅ, och att det är så det ska förbli! Kärlek
 
Tack för en fantastisk dag och en grym kväll! 
 
JN 
 
Kategori
Du kanske gillar