Jennie Nystedt

Hej från Östersund!

Hello!
Imorse sov jag till kl 9!! När det hände senast minns jag inte, men det har inte hänt det senaste året iaf! Jag hade fortfarande ont i låret, men bestämde mig ändå för att ta en 30 minuters långsam jogg som planerat. Jag tog även volatren i pillerform… Kände av ett tag in i joggningen och även en stund efter, men resten av dagen har jag inte känt av något alls.
 
 
 
Idag har det blåst och varit kallt, men imorgon ska det bli bättre! Jag har varit på stan och kikat på lite allt möjligt. Lunch på pause, sen stråket en sväng men också letat efter vandringsskor och regnställ att ha i september när klassen åker till Abisko. Efter det var vi och kollade på Patricks Combo som spelade vid marinan. Nu väntar jag på middag som mamma lagar, och jag får inte hjälpa till. Känns lite lyxigt! Det blir bönpasta med heta räkor! Jag har under hela dagen tänkt på att fylla på med mat lite då och då så jag inte går och är hungrig för imorgon smäller det! 
 
Kalkonsallad med feta, avokado, bönor, nötter, champinjoner och tzatziki från Pause. 
 
 
Såna här finns det i olika färger, former och kreaturer i hela stan. Det är Östersunds storsjöodjur Birger!
 
Starten är kl 9.00 i Ottsjö och innan det ska jag hunnit äta frukost och ta mig från Östersund. Jag börjar bli lite nervös, men inte för det som jag räknat med att vara nervös för utan mest för låret som jag inte ens trodde skulle vara ett problem för två veckor sen..! Jag hoppas hoppas allt går bra, så jag får chansen att njuta ordentligt! Det ska bli så roligt att göra det här och jag har fått höra från säkra källor (banläggaren) att banan kommer vara superfin även om den just nu är väldigt lerig på vissa ställen!
 
JN
 
 
Kategori
Du kanske gillar