Emelie Eldridge

Outfits Fotograferad på Hornsbergs strand.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkor: Nike ID
Jacka: Adidas
Linne: H&M Sport
Shorts: H&M Sport– Beskriv din outfit, vad har du på dig?
Ett par av mina yogashorts som även är super sköna att springa i på varma dagar kombinerat med ett baslinne som släpper igenom fukt och en tunn löparjacka från adidas.

– Varför har du valt de här plaggen/skorna?
För mig handlar mycket om att känna mig bekväm i de plaggen jag tränar i. När det kommer till löpning vill jag slippa onödiga sömmar som kan skava, fel skor som kan vara förödande för vrister och knän eller för den delen springa med mer vikt än nödvändigt -så min lättviktsjacka från Adidas är fantastisk oavsett väder.

– Är det viktigt att träningskläderna är snygga?
Personligen handlar det om att känna mig bekväm med vad jag har på mig, är de smickrande på kroppen och i en härlig färg som gör mig glad är motivationen redan på topp innan jag kommer ut i spåret.

– Vad är viktigast — look eller funktion?
Helt klart funktion! Det spelar ingen roll om jag är i fjällen, i löpspåret eller på gymmet. Rätt utrustning och funktionella plagg utifrån vilken aktivitet man ska göra är prio 1 för mig.

– Favoritsportmärke?
Har inget direkt favorit märke utan blandar fritt och försöker i den mån det går att handla miljövänligt och hållbart oavsett om det är träningskläder eller vanliga klädesplagg.

– Vad skulle du aldrig ta på dig för träningsoutfit?
Finns nog ingenting som jag inte skulle ta på mig om det fanns fördelar med just det plagget till den specifika aktivitete. Måste jag välja får jag ändå säga benvärmare alá 80-talet.

Kategori
Du kanske gillar