Jennie Nystedt

Årets första långpass i Stockholms finaste väder!

Imorse stack jag och Anna äntligen ut på ett långpass. För mig var det årets första över 1.1 mil så jag var lite nojig innan att knät skulle säga ifrån men det gick så bra! Och vilken dag att springa långt på. Redan efter 5 km var jag tvungen att ta av mig min tunna tröja och springa i bara linnet, helt fantastiskt!

Imorse sprang vi alltså 21,5 km runt Brunnsviken (eller Anna sprang längre för hon började innan mig;)) och tiden bara flög iväg. Vi hann prata om allt från goda frukostar till djupare händelser i livet, vilket är fördelen när man springer långt och lite långsammare. Anna är otroligt duktig på det mesta inom träning och har varit med länge i branschen både arbetsmässigt och privat. Vill ni läsa om allt hon har för sig så klicka på hennes namn här ovan så länkas ni till hennes blogg.

Det var första gången jag sprang ett så pass långt löppass innan fruskot, men med den fina uppladdningen av glass, några bitar choklad, stor middag och extra stort kvällsfika igår så gick det super. Faktiskt bättre än förväntat. Vi startade kl 8 och jag var hemma lite efter 10, och då hade jag preppat havregrynsyoghurt som det bara var att hugga in på när jag kom hem!

thumb_IMG_7170_1024thumb_IMG_7174_1024JN

Taggar
Du kanske gillar