Jennie Nystedt

Lunchsstället som uppfyller kraven!

Jag är ingen typiskt finsmakare när det kommer till restauranger i Stockholm, men jag har ändå varit på en hel del ställen. Främst lunchställen… Två saker som jag tycker är extremt viktiga för att jag ska gilla ett ställe är först och främst:

  1. Att maten tilltalar mig. Att det är bra, näringsrik och god mat som serveras.
  2. Det andra är mängden mat. Jag vill äta mig mätt. Och speciellt viktigt är det om det är dagar jag tränat innan lunch, då vill jag får i mig det som jag känner att kroppen vill ha… Alltså bra, och relativt mycket mat för att bli mätt. 
  3. Det tredje, som inte är extremt viktigt, men viktigt, är att det är prisvärt. 

Finns det något sånt ställe kan man ju undra, då mina önskningar kanske är lite motstridiga då vi pratar bra och mycket mat till ett relativt lågt pris… Johodå. Det finns.

Reload Superfood serverar enligt mig jättebra och god mat, i stora mängder och till ett sjukt billigt pris. När jag renoverade köket var jag där några gånger och sen har jag liksom fortsatt… Det kanske inte är ett ställe att gå till om man vill äta en såndär långmiddag med trerätters och tända ljus.. Men till lunch, perfekt! Här finns hemsidan om ni vill kika närmare.

Jag tog en hälsotallrik med massa sallad i botten, quinoa, avokado, keso, hummus, soltorkade tomater, kyckling, morötter och tomater. För 99 kronor! Och som ni ser, det är mycket mat!
thumb_IMG_8072_1024

JN

Kategori
Du kanske gillar