Bang's Blogg

Victoria’s Secret Beauty & Accessories Store | Stockholm

I går slog portarna upp till den efterlängtade butiken på Hamngatan 31. Victoria’s Secret Beauty & Accessories Store är namnet på deras första butik i mellanformat utanför en flygplats väggar i Sverige (Arlanda/Landvetter). Butiken är belägen mitt emot Nordiska Kompaniet men är kanske lite väl dold då själva butiken är ganska liten (ca149kvm) och trängs brevid XXL’s flagship store och Desigual. Själva konseptet har funnits i 35 år och det finns över 1.000 butiker världen över och Sverige har nu alltså fått sin tredje butik.
Butiken har två ingångar, en från Hamngatan samt en i hörnet Hamngatan/Regeringsgatan. Då detta är en Victoria’s Secret Beauty & Accessories Store så finns det inte så mycket kläder eller underkläder att handla. Utbudet består mest av deras populära hudvårdsprodukter samt handväskor, plånböcker och sminkväskor. Mitt bland alla tonårstjejer, välklädda kvinnor med lyxiga höstkappor och vilsna män med sikte mot utgången låg doften av mystisk sommaräng tät. Lite som att hänga på Lush men ändå inte.
Flera stora skärmar täckte större delen av långsidan inne i butiken som visade Victoria’s änglar på catwalken. Under skärmarna låg trosor och parfymer fint uppradade med tydliga priser. Butikens inredning går i svart och gillar man rosa och guld har man kommit rätt!

Gällande priserna är hudvårdsprodukterna i linje med liknande märken och väskorna mm. ligger i linje med vad Michael Kors tar för sina liknande produkter. Dagens favorit är nog alla fina plånböckerna.

Det har ju som sagt varit på tapeten ett tag men nu är den alltså öppen, Victoria’s Secret Beauty & Accessories Store i Stockholm.

Väskor i massor!
Bodyspash, boby lotion och Mit’s i massor!
Butiken är belägen mitt emot Nordiska Kompaniet på Hamngatan i Stockholm.

 

Du kanske gillar