Fit Femme

Veckans wanties

2501_11bb0595b7-147201161-3-zebra-aop-ls-tee-beige img-thing KAREN_WALKER_SUNGLASSES_SS13_033 phunky_minirodini_pants_baer1 rodebjer--art-shirt-dress-product-1-17933837-3-868307591-normal_large_flex

Zebratröja från Mini Rodini för Nicolas kommande turer till lekparken, en Mulberry Dorset, Karen Walker-brillor, sköna lekbrallor signerade Mini Rodini och sist men inte minst den fantastiska shirt-dressen från Rodebjer. De här fem sakerna står på veckans wantie-lista.

Nu när vi ska åka till Sverige snart passar jag på att inhandla nytt från Mini Rodini till Nicolas – mest för bus i de diverse lekparkerna som vi har inplanerade. Dessutom letar jag efter ett par sköna klänningar till mig själv nu när jag går in i graviditetens sista skede, och den här ”art shirt dress” från Rodebjer har länge varit en favorit. Den kan du mixa och matcha – och vira ihop och förkorta – på många olika sätt; en mångsidig dress som har blivit något av en klassiker hos företaget. Jag kan dessvärre inte bestämma mig för vilken färg jag ska köra på ännu – både turkos, kräm/beige och vit är riktigt fina.

Brillorna på veckans wantie-lista kommer från Karen Walker som länge varit min favorit just när det kommer till solisar. De här heter ”super duper” och modellen/nyansen är ”crazy tort”. Jag hade ett par liknande som jag lyckats tappa när vi var i Miami, så nu blir det att klicka hem de här. Sist men inte minst suktar jag efter en Mulberry-väska och inte vilken som helst – utan Dorset. Jag har länge varit fan av Dorset-modellerna men letar egentligen febrilt efter en blå istället för beige. I ”värsta fall” blir det att klicka hem den här, men den blåa, som jag såg för ett par månader sedan på Net-A-Porter och som sålde slut innan jag lyckades haffa den, är storfavorit.

Instagram: @andreagrue

Taggar
Du kanske gillar