Fit Femme

Välkommen till VITAVIVA´s fantastiska värld

Jag är VITAVIVACIOUS.

Sedan ett tag tillbaka har jag upptäckt de allra bästa produkterna och tillskotten för oss kvinnor, nämligen de från det danska superföretaget VITAVIVA. Jag har länge letat efter goda, säkra tillskott både när jag vill få extra energikick men även bevara håret och naglarna vackra. Istället för att leta efter olika typer av produkter hos olika, icke beprövade företag, har jag nu upptäckt VITAVIVA, ett företag att lita på – och i det närmaste bli besatt av. Deras sortiment ger mig precis lika starka cravings som en fin klädbutik och jag känner redan nu att jag vill pröva än mer produkter från dem. Jag har hittills fem favoriter och vill mer än gärna presentera dem – och vad de står för, hur de hjälper och varför man ska använda dem – till er läsare. Jag vill gärna hjälpa er på vägen till att hitta bra produkter och tillskott; VITAVIVA har större urval än det som jag kommer presentera för er idag så ta er gärna senare tid att kika in på deras hemsida och lära känna företaget. För mig som bloggare och skribent är det viktigt att förmedla bra, hälsosamma produkter som jag själv använder och de från VITAVIVA hör till den skaran.

flaxseed

flax2

FLAXSEED OMG´S

Flaxseed har jag valt att ta då det är et bra kosttillskott att ta även under graviditeten, som dessutom liknar vid fiskolja (effektmässigt) men är till för veganer och vegeterianer. Den här produkten är gjord på linfröolja och är rik på Omega 3-fettsyror som hjälper kroppen att jobba mot inflammationer som kan förekomma. Under den här graviditeten har jag själv också haft en inflammation som jag tyvärr fått behandla och det skedde innan jag började använda den här produkten; numera vet jag att jag kan ta förebyggande medel – som dessutom är helt ofarliga att ta under graviditet – för att jag inte ens ska komma i samma situation igen. Linfrö är förresten även rik på Omega 6 och 9 och även lignan, som är en mycket intressant ingrediens. Lignan finns i vissa växter men även i vissa frukter och botaniskt härledda drycker såsom te och vin. Det som är riktigt bra med lignan är att studier visar att det skulle kunna finnas en koppling mellan högt intag av lignan och lägre risk för äggstockscancer och prostatacancer. Jag är frälst när det kommer just till den här produkten och kommer absolut att fortsätta använda den även efter min ”testburk” som jag är inne på just nu.

Du kan läsa mer om och beställa din egen FLAXSEED OMG´S här –> BESTÄLLNING FLAXSEED

vitaviva4

GHK

GREAT HAIR COMPLEX

Det här är en produkt/ett tillskott som förmodligen de flesta tjejerna vill ha. Och det är något vi definitivt behöver. För att ta mitt egna hår som ett exempel: ibland är det riktigt vackert och det finns perioder då jag i princip inte behöver göra något med det utan det sköter sig självt, så att säga. Sedan finns det också perioder under vilka jag förmodligen har lite hormonrubbningar – som ju är normalt i min ålder – som resulterar i att hårkvaliteten sjunker. För att förhindra detta använder jag sedan förra veckan den här produkten. GREAT HAIR COMPLEX innehåller, bland annat, biotin som ju är känt för att göra ett bra jobb när det gäller att styrka och främja hårväxten. I den här kapseln finner vi även Vitamin A, B, C och D och även folsyra och silica, för att nämna några. De är också bekanta för att supporta den naturliga hårtillväxten.

Du kan läsa mer om och beställa din egen GREAT HAIR COMPLEX här –> BESTÄLLNING GREAT HAIR COMPLEX

vitaviva3

BRAZILIAN BURN WITH ACAI

Det här tillskottet kommer jag börja använda efter min graviditet. Mitt mål efter graviditeten är inte direkt att förlora alla kilon på en och samma dag, typ, för jag är typen som gör det ändå – utan diverse tillskott. När jag födde Nicolas förlorade jag samtliga gravidkilon på under två månader och jag är säker på att det kommer vara så nu efter den kommande förlossningen också. Däremot vill jag börja använda den här produkten för att stärka immunsystemet och snabba på metabolismen litegrann samt, inte minst, att eliminera de skadliga toxiner som finns i kroppen. Det är inte ofta man märker att man behöver hjälp när det handlar om gifter som man samlar på i kroppen och oftast kommer de här gifterna i samband med matintaget (särskilt hos köttätare) För att göra kroppen en tjänst och servera den en bra balans kommer jag börja med det här preparatet vars huvudingrediens – Acai – är en stark antioxidant. Dessutom innehåller produkten grönt te och koffein, som ju ger energi. Välbehövligt för oss alla och särskilt oss som gått igenom nio månader med tunga ben, svullen kropp, järnbrist, sömnlöshet mot slutet samt en känsla av att våra energidepåer inte riktigt räcker till.

Du kan läsa mer om och beställa din egen BRAZILIAN BURN WT ACAI här –> BESTÄLLNING BRAZILIAN BURN WT ACAI

vitaviva2

WRINKLES AWAY

Jag är en av dem som definitivt tror på att skönhet kommer inifrån och visas på våra ”fasader”. Jag har både testat billiga och riktigt dyra krämer men det som alltid gjort skillnaden är inte priset på ansiktsvård utan det som jag lägger på min hälsa, inifrån alltså. Det har nästan alltid handlat om mat- och tillskottsintaget; har min kropp varit nöjd med de bägge så har min hud visat sig från sitt vackraste jag. Så fort jag inte ätit så bra typ av mat och inte tagit några tillskott inom just detta område, har min hy blivit sämre. WRINKLES AWAY är en produkt som jag kommer att slänga mig över direkt efter graviditeten. Varför? Den innehåller en fantastisk mix av örter, vitaminer och mineraler såsom Vitamin A, C och E, Aloe Vera Gel, Grape Seed Extrakt och Green Tea Extrakt samt, inte minst, Collagen som ju används av hudläkare (sprutas in i huden) för att minska rynkor. Det här är en toppenprodukt för alla oss kvinnor som inte vill lägga tusentals kronor på krämer som inte garanterar att huden blir bättre, finare och mer elastisk. Istället bör var och en av oss kolla hur man mår inifrån istället, ändra en del på matvanor och, naturligtvis, ge kroppen och själen en produkt som den här. Fullspäckad på allt man behöver för att hyn ska kännas yngre och ännu vackrare.

Du kan läsa mer om och beställa din egen WRINKLES AWAY här –> BESTÄLLNING WRINKLES AWAY

vitaviva1

guarana

GUARANA EXTRACT

Sist men inte minst vill jag passa på att presentera den här produkten. Guaranafrön är rika på koffein och har cirka 4-8% mer koffein i sig än kaffebönor. Det är något jag lärt mig just genom VITAVIVA och jag blev riktigt överraskad när jag hörde det. Att koffein är bra för det centrala nervsystemet, hjärtat och musklerna kände jag redan till men det som är det intressanta är att Guarana motverkar trötthet och ser till att kroppen orkar ”leverera mer – och längre” Att man, med andra ord, orkar mycket mer än tiden räcker till för. Hos mig är det så att jag har väldigt höga energidepåer men dessvärre går de ner så plötsligt när klockan börjar närma sig 16-17 på eftermiddagen. Det räcker inte till för min del då jag måste vara aktiv längre än så och har så många bollar i luften, mycket jobb, många möten, ett stort hus, familj och barn – snart två – att ta hand om. Jag måste vara aktiv nästan ända fram till jag går och lägger mig och det här tillskottet är förmodligen ett säkert kort för mig och sådana som mig.

Du kan läsa mer om och beställa din egen GUARANA EXTRACT här –> BESTÄLLNING GUARANA EXTRACT

DSC_0556

DSC_0549

Och som sagt, vissa produkter går även utmärkt att använda under graviditeten. Som de här två ovan. Perfekt för att bibehålla skönhet även under de något tunga gravidmånaderna.

Du kanske gillar