Maya Nestorov

Utlottning vecka 3 – bravalnyavanor!

Tredje veckan av #bravalnyavanor är till ända och vi vill såklart jättegärna läsa om hur det har gått för er. Vi är nu nästan 350 i vår FB-grupp och diskussionerna fortsätter flöda!

Du som tagit dig an den här utmaningen har redan fått många belöningar i form av insikter, nya recept till favvofoldern och förhoppningsvis även någon, eller några nya vanor. Det här vill vi dock boosta ändå lite mera och ställer till med utlottning av en massa bra saker från våra fina sponsorer.

Yogobe – På Yogobe kan du via internet på din dator, läsplatta och telefon träna för och inspireras av några av Nordens främsta instruktörer inom yoga och meditation. Som medlem får du varje månad obegränsad tillgång till ett ständigt växande bibliotek med hundratals instruktionsfilmer med pass, träningstips och övningar. Dessutom fungerar vi som din guide till att finna härliga resor, de bästa utbildningarna, intressanta kurser, yogakläder, mattor, utrustning, accessoarer, böcker, musik och mycket mer.

Yogobe lottar ut en prenumeration för ett helt kvartal där du som medlem får obegränsad tillgång till hundratals instruktionsvideos, erbjudanden och mycket mer.

Helhetshälsa  Helhetshälsa är ett litet företag med stora ambitioner. Vår idé: Rena kosttillskott utan onödiga tillsatser. Egen svensk tillverkning. Helhetshälsa är inte bara ett grossistföretag för kosttillskott. Vi ser det också som vår uppgift att sprida kunskap om näring och hälsa. Ju mer kunskap du har, desto lättare blir det att vårda det viktigaste du har – din kropp och din själ.

2 st vinnare får varsitt vinst-kit från Helhetshälsa innehållande spännande och nyttiga produkter.

Svensk Kombucha  Kombucha började framställas redan 220 f.Kr i Kina och kallades då för Livets Elixir. Kombucha är lätt kolsyrat, fermenterat ekologiskt te och är ett ”Raw food”. Raw food innebär att livsmedlet inte hettats upp under framställningen vilket gör att alla färska näringsämnen finns kvar.

En lycklig vinnare får 20 flaskor Kombucha. Varje flaska är kärleksfullt bryggd och lagrad för hand i Stockholm. Kombucha är lätt kolsyrad så var försiktig när du öppnar den. Förvaras i kylskåp och undvik direkt solljus. Öppnad flaska bör konsumeras inom tre dygn.

Så hur gör du för att vara med i utlottningen:
Kommentera Vevves  blogginlägg senast söndag 23/3 12:00. Berätta om din vecka och hur det har gått, har det rullat på?
Har du kämpat i motvind?
Vilka tankar snurrade i huvudet?

När du kommenterar kommer du att fylla i din mailadress se till att det är rätt mailadress för det är på den som du kommer vi kontakta dig på söndag kväll ca 18:00. Om du inte svarat innan måndag 12:00 kommer priset att lottas ut till någon annan. Dela gärna med dig i facebookgruppen också för att boosta gemenskapen men det är kommentaren till inlägget som är med i utlottningen (eftersom vi har alla dina kontaktuppgifter här)

Lycka till med utlottningen!
Snart går vi in i fjärde veckan – rent och naturellt!
Välj grönt och kött som naturen bjuder på (dvs ingen pasta, färdighamburgare, tofu, quorn ”industritillverkat”). Det kommer komma ett mera ingående inlägg plus en podd i morgon om det här så har ni några frågor: kommentera, maila på [email protected] eller fråga i FBgruppen innan 12:00 i morgon annars kommer förhoppningsvis alla kunna bli besvarade i podden.

IMG_0053

Du kanske gillar