Fit Femme

Två bröllop, en semester – och ingenting att bära

Fredagsångesten deluxe!

Idag, medan regnet smattrar mot fönstret och jag samtidigt skriver en to-do-lista för idag, håller jag samtidigt på att klicka in mig hos diverse online-butiker för att beställa hem kläder, kläder, kläder. Egenligen har jag lovat mig själv – om det nu ens går att göra det – att inte inhandla för mycket nu under graviditeten utan bara köra på basplagg och sedan får det duga fram till augusti.

Men icke. Jag menar, jag är i 22.a veckan och ingenting nedantill passar längre. Jag har så många vackra klänningar och det är bara en endaste som ännu passar. Under sommarn har jag vi två bröllop som vi är bjudna på och dessutom en längre semester – jag vill ju vara fin!!! Det enda som nu återstår är alltså att göra sig av med x-tusen kronor och börja klicka hem snygga plagg som inte skriker alltför mycket PREGGO PREGGO PREGGO utan som jag kanske, bara kanske, skulle kunna använda efter graviditeten med. Jag tänker mest på klänningar och skjortor samt koftor som skulle kunna klassas som ”snyggt oversize” då.

Lite senare bjuder jag på ett Vecka 22-inlägg med färska bilder på magen och på växande Andrea dvs. undertecknad som börjar typ flyta i allt vatten som samlats i diverse kroppsdelar. Fram till dess publicerar jag de här härliga bilderna, när allt fortfarande passade så snyggt på min kropp ;)

Kiss!

andrea3

andrea1

Instagram: @andreagrue

Du kanske gillar