Bang's Blogg

Välbesökt World Snow Day i Hammarbybacken. Bild: Bang Engström

Stort intresse för World Snow Day i Stockholm

Tidigare i dag bjöds det på festligheter vid Hammarbybacken. Det var åter igen dags för World Snow Day och vilken succé det blev.

I ett vintrigt Stockholm var det åter igen dags för World snow day. En kraftsamling med bland annat det nationella skidförbjundet i spetsen. I dag fanns det mycket att göra för vinstersportälskare, stora som små. Jag fanns självklart på plats för att ta del av stämningen och aktiviteterna på plats.
Parkeringen var överfull, det osade våfflor i luften och i hörnet av restaurangen stod flera och grillade hamburgare. Dagen bjöd på solsken, minus 10 grader och väldigt gynnsamma förhållanden för skidsport. Den långa kön till liftkortluckan slingrade sig ända ner till serveringen. Många barnfamiljer på plats i dag. Inte konstigt, Valle fanns ju på plats. För egen del så  fanns det mycket roliga aktiviteter att prova på. En liten minipark hade byggts upp med rails, hopp och annat skoj. Flera nedfarter var öppna, även den svarta pisten. Barnen hade fullt upp med att jaga Valle, busa i skidlandet och äta sig glada på vetebröd. En riktigt härlig dag med andra ord. Ett stort tack till arrangörerna som bjöd på roligheter och även tack till alla ledare med den stora påsen tålamod.

SkiStars egna maskot Valle! Bild: Bang Engström

SkiStars egna maskot Valle! Bild: Bang Engström

Valle delade ut många kramar i dag. Bild: Bang Engström

Valle delade ut många kramar i dag. Bild: Bang Engström

 

Du kanske gillar