Bang's Blogg

Snygga nyheter från Saucony

Förläng löparsäsongen med Sauconys senaste innovationer i skoform. Saucony har ett av marknadens bredaste sortiment inom löpning och skor som passar alla löpartyper och fötter. Varumärket har under många år drivit utvecklingen för att skapa en naturlig fotnedsättning som driver energin och kroppen framåt i steget för en härlig löparkänsla. Här presenteras löpexpertens höstnyheter inom träningsskor.

Gammal är äldst – från världens äldsta löparmärke (1898, Pennsylvania) kommer det ständigt nya innovativa lösningar och snygga modeller. Höstens nyheter inkluderar bland annat Ride 8, en uppdatering av en av marknadens mest populära mängdträningsskor. Som huvudsponsor för Tjurruset släpper Saucony en helt ny modell – Nomad TR – som vänder sig till motionärer som vill ha bäst förutsättningar i skog, lera och mark till hösten. Med senaste tidens Triathlon- och Swimrun-boom fokuserar man även på lättviktsskor, där pionjären Kinvara kommit i ny upplaga – som redan burits av vinnaren i sommarens IRONMAN Kalmar. Helt enkelt elitskor för de som vill prestera sitt bästa.

Guide 8 herr

Guide 8 herr

Guide 8 Dam

Guide 8 Dam

Guide 8 är den ultimata träningspartner för löparen med normala till höga fotvalv med moderat
överpronation. Guide 8 erbjuder låg vikt, flexibilitet, stabilitet och mellansula i tvådensitets lättvikts-EVA med en fullängds POWERGRID-dämpning.
Rek. pris: 1 600 SEK

Triumph ISO HERR

Triumph ISO HERR

Triumph ISO Dam

Triumph ISO Dam

Nya Triumph ISO tar löpningen till en helt ny nivå för användaren som älskar låg vikt och mjuk stötdämpning. Skon är optimal för löparen som vill springa mycket och länge. Mellansulan i PWRGRID+ ger 20% mer spänst och dämpning än sin föregångare. Kombinationen med Sauconys nya innovation ISOFIT som omsluter foten som en socka och samtidigt ger komfort, stöd och följsamhet ger en optimal passform, instegskomfort och löpkänsla.
Rek. pris: 1 800 SEK

Ride 8 herr

Ride 8 herr

Ride 8 Dam

Ride 8 Dam

Ride 8 är en av marknadens lättaste träningsskor. Den sömlösa överdelen, bestående av FlexFilm, ger ökad passform och komfort. Mellansulan bestående av lättvikts-EVA i kombination med
POWERGRID-dämpning ger en exceptionell kombination av dämpning och spänst i sulan.
Rek. pris: 1 600 SEK

Kinvara 6 herr

Kinvara 6 herr

Kinvara 6 är den dominerande lättviktsträningsskon i segmentet natural running och favoriten hos eliten. Överdelen är uppgraderad med stabilare hälkappa, Pro-lock snörsystem som ger mellanfoten mer support och FlexFilm som ger en sömlös överdel med bättre passform. Mellansulan är dämpad med POWERGRID och är optimal för löpare som vill få mer tryck i avvecklingen vid varje löpsteg.
Rek. pris: 1 500 SEK

Nomad TR Dam

Nomad TR Dam

Nomad TR herr

Nomad TR herr

Nomad TR är en helt ny trailsko med en unik yttersula i PWRTRAC-gummi som ger ett utmärkt grepp. Sulan är dessutom sajpad för att öka anläggingsytan mot underlaget och ytterligare förstärka fästet.
Låg sulprofil ger bra stabilitet, överdelen är försedd med FlexFilm och ger en optimal passform.
Rek. pris: 1 400 SEK

 

Mer information @ Saucony

 

Du kanske gillar