RAWNESS inleder samarbete med podcasten Husky

Inspiration & Motivation, Intervju RAWNESS inleder ett unikt samarbete med Husky, Skandinaviens största podcast inom outdoor.

Husky heter Skandinaviens hetaste och största podcast inom outdoor och äventyr. Den etablerades 2013 av Magnus Ormestad och han har sedan dess gjort intervjuer med kända profiler som alpinisten Simone Moro, äventyraren Renata Chlumska, superklättraren Said Belhaj, trailstjärnan Emelie Forsberg och många, många fler som gjort sig ett namn inom aktiv livsstil.

huskypodcast

RAWNESS inleder nu ett unikt samarbete med Husky där vi kommer att presentera varje avsnitt av podcasten i vårt magasin, senast är det med supertriathleten Jonas Colting. Senaste avsnittet av Husky kommer även finnas på förstasidan till RAWNESS. Vi träffade Magnus och ställde ett par snabba frågor till honom så ni läsare – och lyssnare – kan lära känna honom lite bättre.

Vem är du och vad gör du?
Jag heter Magnus Ormestad och jag driver podcasten Husky sedan snart två år och mer än sextio avsnitt sedan. Jag är uppvuxen i Ludvika, men är inflyttad Stockholmare sedan 1999. Det är Husky som har mitt fulla fokus nu, jag driver det som företag sedan i januari trots att jag måste kombinera det med extrajobb – oavsett så är det otroligt roligt och något som jag verkligen brinner för.

Hur kom du på namnet Husky?
Jag är en extrem hundmänniska och har länge drömt om att kunna leva ett liv där jag kan ha en egen hund, och siberian huskies är extremt fina hundar. Men då jag inte riktigt är där ännu fick väl en podcast bli ett alternativ… Fast egentligen handlar det ju givetvis om att en husky är en oerhört bra symbol för de människor som jag vill porträttera – råa, naturliga, raka och givna aktörer i det naturliga, det långa, det slitsamma. Någon som bara kan springa på och koppla bort allt annat än stigen under deras fötter, blodet i deras hjärtan och luften i deras lungor.

Vilken är den bästa intervju du gjort?
Intervjun med Andreas Fransson ligger där nära till hands. När han försvann i höstas fick den även ett ytterligare värde då jag på något vis kan hjälpa till att sprida hans oerhört fina och intressanta tankar om det liv som han valde att leva. Sedan gillar jag intervjun med cyklisten Isabelle Söderberg – en så osannolikt stark och öppen person som inspirerar många. Det är jättesvårt att välja, Annelie Pompe och Musse Hasselvall var bra också.

Vad har du för egna outdoor-intressen?
Jag älskar vintern, älskar toppturandet på min splitboard som jag spenderat mest tid på under de senaste åren. Sedan är jag väl en löpare också, är dock lite för kräsen för mitt eget bästa och har svårt att komma ut så mycket som jag borde om jag inte kan vara på fina stigar i skog eller på berg. Cyklar gör jag också hela tiden och året om – det är fantastiskt.[vc_raw_html]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[/vc_raw_html]

Du kanske gillar