Fit Femme

Paradiset – en ekologisk matvarukedja i Stockholm

para3

Det här är strålande nyheter för oss som har en något annorlunda – eller helt enkelt mer krävande – syn på råvaror. Den 4.e juni öppnade man upp dörrarna för Paradiset, en ekologisk matvarukedja som är störst i Skandinavien! Johannes Cullberg är mannen bakom idén och projektet – och bör tackas för sin stora insats för alla som hela tiden strävar efter bättre, nyttigare, schysstare råvaror.

Butiken har en yta på 1600 kvm och ligger i Mariatorget. Det du erbjöds på plats är allt från färskvaror till hygienartiklar; konsumenterna erbjuds medvetna produkter oavsett om det gäller fisk, kött, bröd eller hygien. Man ska som köpare veta var produkterna kommer ifrån och hur de tagits fram, vilket jag anser är helt fantastiskt. Dessutom ser det riktigt, riktigt fräscht ut om jag får tyda bilderna som kommit ut i media. Jag kommer definitivt bege mig dit så fort jag kommit till hemstaden för semester.

Paradiset foodcourt består av Smakkultur, Delibruket, Saltå Kvarn Bageri, Rawgott och StikkiNikki samt en bar med närproducerat öl, ekologiskt vin och champagne.

Adress: Brännkyrkagatan 62, T-bana Mariatorget.

 

Du kanske gillar