Fit Femme

My morning snapshots

DSC_1264

DSC_1417

DSC_1410

DSC_1425

DSC_1419

DSC_1127

DSC_0898

DSC_0847

DSC_1188

Jag älskar tidiga men långa lördagsförmiddagar med familjen. En brunch hemma står nästan alltid på schemat och även om vi kliver upp tidigt för att hinna med sport på morgonen (idag blir det skidåkning för hela slanten) så ser vi till att gå upp i ottan för att hinna med familjemys och lång frukost/brunch ihop.

Jag tycker om hela idén om att äta brunch på stan, på något hotell som är känt för att servera rik och god brunch, men ingenting slår att ha det hemma. Vi passar alltid på att njuta länge innan vi låter plikterna kalla. Här får du några bilder på hur det ser ut hos oss på brunchmorgonen :) Nu önskar jag er en fantastisk dag och rocka järnet, oavsett vad (för sport) ni gör!

Instagram: @andreagrue

Translate: I love saturday mornings, when whole little family is collected and we can enjoy a big and long brunch before we go off to ski. What are you doing today? Some kind of sports? We are off soon, but first I wanted to introduce you to my home and let you get a sneakpeak on how it can look like on saturday (brunch)mornings. Have a great day!

 

Du kanske gillar