Nathalie

Meditationsutmaning.

21 dagars meditationsutmaning startar nu! Jag har nämt tidigare att jag tycker det är svårt att meditera, men det ska det bli ändring på nu.

Det är Josefine som b.la. driver bloggen Josefinesyoga som håller i utmaningen och hon beskriver den såhär:

”Eftersom det sägs ta tre veckor att skapa en nya vana så kommer vi meditera en kvart per dag i 21 dagar. Under meditationen stänger vi igen datorn, sätter mobilen i flightmode och lägger allt annat åt sidan för att fokusera på oss själva.

Är du helt ny till meditation eller inte hittat din favvo teknik än – no worries! Varje dag kl 06.30 kommer jag lägga upp ett specifikt ”meditationsutmanings-” inlägg på bloggen där jag går igenom dagens meditationsteknik. Under dessa 21 dagar har du alltså chansen att prova på 21 olika typer av meditation.”

Jag rådiggar verkligen den här utmaningen och som att det inte vore nog vinst att få lära sig 21 olika tekniker och bli bättre på att meditera så kan man alltså vinna massa fina priser, b.la. en resa till Frankrike med Yogiakademin där Josefine är lärare, alltså WOOW hur bra?

Nu ska jag köra mina första 15 minuter. Om du också vill hänga på, gå in och läs allt om utmaningen HÄR! Gör det, det blir härligt :)

Meditationsutmaning-Nathalie-JohanssonMeditationsutmaning-Nathalie-JohanssonMeditationsutmaning-Nathalie-Johansson

 

Du kanske gillar