Bang's Blogg

Kvalitéts helg med fina pass och shoppingkaoz

NU SOMMARTID!
Helgen inleddes med ett middagsbesök på Ciao Ciao vid Odenplan. Vid ankomsten lyste gästerna med sin frånvaro. En timme senare var bygget fullt och folklivet i lokalen var ytterst intensiv stundvis. Själv försökte jag och mitt stora sällskap på närmare tio personer äta upp våra vedugnsgräddade pizzor. Innan maten kom in blev det fredagsbubbel och lite gott bröd man doppade i olja kryddat med salt och peppar. Min pizza för kvällen blev en Anti Pasti. En pizza med mozarella, oliver, olika charketurier och färsk basilika. Kvällen på Ciao Ciao blev för min del ganska kort då jag skulle hinna hem till Let’s Dance. På vägen hem strax efter sju svängde jag förbi en HEMMAKVÄLL-butik och köpte en näve lösgodis för 56kr!!! Skitdyrt! Inte speciellt gott heller :/ Så om ni vill köpa dyrt o-gott godis är det HEMMAKVÄLL-butiken vid Odenplan som gäller :)

Kvällen slutade sedan i soffan med handen i godisskålen :)

Dagen efter tog jag en runda med min supercykel. Den som väger under sex kilo ni vet… Solen sken och det skulle bli varmt och skönt vilket det också blev. Jag började strax efter åtta och frammåt tio började fler och fler cyklister plocka upp längs vägarna. Jag mötte allt från ensamma cyklister på tempohojar till kompisgäng och klungor från Fredrikshof med omatchande kläder. Det är vår nu! En snubbe körde barbent också. Stackars hans knän…

Rundan gick från Västerhaninge via Tungelsta, Årsta havsbad och Handen för att sedan vända hemmåt igen. Det blev drygt fyra kvalitétsmil innan jobbet.
Kvällen avrundades med Gladiatorerna och Thaibuffé.
Lovley!

Söndagen började också så där bra som det kan börja. Denna gång ställde jag cykeln hemma och det blev en morgontur med Jane’s syster som är på besök. En lagom lång och intensiv tur i skogarna hos oss. Bland bäckar, berg och snåriga stigar letade vi oss fram bland snåren. En del partier blev tuffa för henne som inte är så van vid berg. I Estland där hon bor är det Väldigt platt :) Så denna lilla morgontur blev mer eller mindre en chock för henne. Utöver att jag vrickade till foten lite lätt var detta en supernajz start på dagen.

Vi var ute strax under timmen och hon hade lånat Jane’s Ice Bug’s löparskor som liknande mina Fellraiser undertill men fick skav då det troligen var något stora för henne. Vid frukostbordet hade Jane dukat fram en smarrig frukost med Estnisk korv och rökt ost. Mums! För er som inte ätit Estnisk korv så missar egentligen ni ingenting då alla Estniska korvar jag ätit smakar nada! Alltså typ ingenting. Ändå tycker man att det är gott på något skevt sätt. Aja. efter lite skön frukost var det dags att åka och jobba. Efter jobbet blev det lite shopping. Tvättmedel, smutsborttagning och papper av olika slag skulle köpas. Det blev en sväng förbi Överskottsbolaget då vi under lördagen redan storhandlat mat på ICA Maxi men glömde detta med hushållspapper toalettpapper och tvättmedel. Tydligen hade Stadium 25% på allt vilket märkes utanför deras parkering :) Men även på Ö&B snurrade folk runt som yra hönor. Det skulle ju köpas blomjord, träolja osv osv. Kan bara tänka mig hur det var inne på Stadium. Det strömmade ut kunder därifrån med cyklar, stora kartonger och stora påsar med skrymmande innehåll.

Min söndag avslutades med en liten skål gräddglass i soffan tittandes på Mästarnas Mästare. Någon timme innan rundade vi av helgen med Tacos som Jane hade lagat. Supernajz! Bella gillar Tacos. I normala fall äter inte Bella sallad, men av någon konstig anledning sitter hon ändå och tuggar krispsallad när vi äter Tacos. I vanliga fall ligger salladen i en fin cirkel runt om hennes matstol.

 

Mysig söndagsfrukost.

 

Du kanske gillar